自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

caryfox 發表於 18-11-4 12:02
我係新加坡先見過此店,
原來香港有㗎?

泰國terminal 21地下有間

公爵府

tabotabo 發表於 18-11-4 22:59
我見呢度有喎
https://www.realdeal.hk/pages/bath-body-works?gclid=EAIaIQobChMI4YLsvv-63gIVx6mWCh2iNA ...

thanks

伯爵府

我覺得太香,同那些香味太人工咁
只買過candles

大宅

回覆樓主

最鐘意買搓手液,蠟燭,沖涼梘液都香,不過只可以夏天用,冬天用太乾

大宅

回覆樓主:

我每次經過呢間野,都想掉頭走。頂唔順隻味。

大宅

Joant 發表於 18-11-4 18:59
轉運啊我用

請教如何轉運

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

rayrayus 發表於 18-11-4 23:34
我買hand soap多,基本上 $3以下我先入貨,有時做promo $3枝,你再用埋coupon 咩$10 off $30 咁就夠哂平

...

cad$22 for 6 夠唔夠抵? 定係等boxing day shopping?

kitchen lemon堅好用,我外國D朋友廚房一定有一支。

男爵府

iki 發表於 18-11-4 02:05
由酒精消毒液開始,用完真係成屋都香,洗完手都仲有香味,之後就cream,lotion,mist樣樣都買,太鐘意佢D甜味 ...

我長期用佢既泡泡洗手液 同lotion 用左幾年,無特別鍾情邊隻 因為隻隻都咁香。 通常我一去到專門店就隻隻味試晒佢,再揀黎買。

公爵府

iki 發表於 18-11-4 02:05
由酒精消毒液開始,用完真係成屋都香,洗完手都仲有香味,之後就cream,lotion,mist樣樣都買,太鐘意佢D甜味 ...

Cherry Blossom 我最愛

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 KUDOS 的帖子

Give me 5!!!!!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

gion 發表於 18-11-4 22:03
cad$22 for 6 夠唔夠抵? 定係等boxing day shopping?

kitchen lemon堅好用,我外國D朋友廚房一定有一支 ...

唔好意思加紙我冇研究呢不過美國多數Black Friday 我個人覺得唔係特別吸引,都係話有咩speical tote 但講真,買個giftbag tote 你入面d野同香味唔一定岩,我都係等email 見有好promo 就去買

大宅

I’m a big fan!!!!! Bangkok shop 上星期全店candle 500baht , 托咗5盒返來
1) eucalyptus mint
2) pomegranate
3) hello beautiful
4) lemoncello
5) bergamot water

剛發現hello beautiful body cream 勁似之前好鐘意的Molton brown rose , 690baht 買三送一,又托4支返嚟

大宅

tabotabo 發表於 18-11-4 22:59
我見呢度有喎
https://www.realdeal.hk/pages/bath-body-works?gclid=EAIaIQobChMI4YLsvv-63gIVx6mWCh2iNA ...

平喎,body cream 平過我響Bangkok 買

大宅

近期嘅rose water應該係我最最最鐘意嘅scent

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我住加拿大,呢個牌子我成日用因為周圍都有得買,減價既時候好抵用

大宅

回覆樓主:

想問新加坡買平唔平? 定同澳門買差不多

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

去旅行時見到都會買既..

我試過唔小心倒晒酒精消毒液

用得最多係cherry blossom...
其他味都有試過...但會回頭再買既只有cherry blossom...
以前重有一款..但唔記得係乜味囉..
買過1,2次後都冇再見到

男爵府

我間中過澳門買,用搓手液多,夏天晌赽鐵遇著大味人,拎支搓手液出來救下急都頂得下。

首頁

尾頁

跳至