淘窗簾

phoebepanpan
|
【御书房旗舰店】,復·制这段描述¥GTgQbR1dje8¥后咑閞(emoji)手机淘宝(emoji)或者用浏览器咑閞http://m.rijni.top/h.39UfyCz查看

質料唔錯。 比鈎太少。同埋個頂唔夠貼邊
RMB192兩塊

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
333s    發表於 18-11-5 21:36
kennis_t
|
phoebepanpan 發表於 18-11-4 16:39
【御书房旗舰店】,復·制这段描述¥GTgQbR1dje8¥后咑閞(emoji)手机淘宝(emoji)或者用浏览器咑閞http://m. ...

抵,謝分享
tsung
|

oceandeepsea
|
隻色幾突出
TingTing
|
2塊咩size ?
頂唔貼係因钩太少/摺 太少
Ms.cheung
|
phoebepanpan 發表於 18-11-4 16:39
【御书房旗舰店】,復·制这段描述¥GTgQbR1dje8¥后咑閞(emoji)手机淘宝(emoji)或者用浏览器咑閞http://m. ...

遮到光嗎?
sfccwy
|
日光下兩個顏色好靚
Charlotte_mom
|
唔遮光wor呢隻料
摺太少,一般預布料闊度係實際double ,即2米窗的話,布要預4米
|
我都係淘,鐘意黑洞咁黑

waic
|

我都係淘,遮光厚料,就呢幅要hkd170連運費,之後見好先再淘埋另一邊,2幅連運費hkd245 。不過佢比嘅勾唔掂,好彩我自己有後備,用自己勾掛靚好多。
相中白色勾佢比,古銅色靚好多係我自己的。
我自己間房都係遮光兩幅,香港做,要hkd1000

babystar
|
Charlotte_mom 發表於 18-11-5 16:24
我都係淘,鐘意黑洞咁黑

呢隻邊間淘?幾錢?
pigpigapple
|
waic 發表於 18-11-5 17:52
我都係淘,遮光厚料,就呢幅要hkd170連運費,之後見好先再淘埋另一邊,2幅連運費hkd245 ...
古銅色靚好多
個頂夠貼邊 , where to buy 古銅色 ???

thanks
phoebepanpan
|

遮到光呀。晚上係咁既色
鈎比得太少。
終於搵到d 舊鈎。現在靚晒。貼頂了

|
babystar 發表於 18-11-5 18:15
呢隻邊間淘?幾錢?

Sorry呀我搵唔返,之前留低d淘寶link而家用唔返
你留意產品介紹會有講幾多%遮光,我要揀80以上
|
pigpigapple 發表於 18-11-5 18:23
古銅色靚好多

重點唔係古唔古銅色,鈎左都睇唔到
而係銅色果隻鈎位較低,咁成幅簾掛起後會遮到條軌,如果用白色鈎就唔會遮到條軌
waic
|
pigpigapple 發表於 18-11-5 18:23
古銅色靚好多

古銅勾係我舊窗簾拆落黎嫁,香港窗簾舖嫁
waic
|
Charlotte_mom 發表於 18-11-5 19:44
重點唔係古唔古銅色,鈎左都睇唔到
而係銅色果隻鈎位較低,咁成幅簾掛起後會遮到條軌,如果用白色鈎就唔會 ...

你講得啱
waic
|
phoebepanpan 發表於 18-11-5 19:24
遮到光呀。晚上係咁既色
鈎比得太少。
終於搵到d 舊鈎。現在靚晒。貼頂了

即刻靚晒
waic
|
Charlotte_mom 發表於 18-11-5 16:24
我都係淘,鐘意黑洞咁黑

遮光度好高啊
SaBB
|
waic 發表於 18-11-5 21:35
古銅勾係我舊窗簾拆落黎嫁,香港窗簾舖嫁

我都係香港窗簾舖佩古銅勾、$1/ 個