美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

阿Be 發表於 18-11-6 17:05
廿幾年前? 咁你咪好細個已經開始用? 你果時唔怕太潤咩? 我一直覺得呢個品牌係嬸嬸級,要上左年紀先用架。
...

我以前細個住美國,呢個係美國牌子,又平又易買。真係廿歲就開始用……
果時慳,一粒用兩日,用針拮穿就唔怕漏走剩番果半……
外國天氣乾燥,我又偏乾肌,佢潤而不膩,我唔會太笠……

男爵府

剛剛係卓悅買 449

子爵府

wanda0311 發表於 18-11-8 17:19
剛剛係卓悅買 449

好似幾抵,未見過呢隻裝

男爵府

wanda0311 發表於 18-11-8 17:19
剛剛係卓悅買 449

咦? 抵喎,90粒都唔洗$500。但卓悅啲貨ok嗎?

子爵府

阿Be 發表於 18-11-8 18:17
咦? 抵喎,90粒都唔洗$500。但卓悅啲貨ok嗎?

點解咁平? 穩唔穩陣?

禁止訪問

男爵府

我以為昨天莎莎60粒眼、60粒面$688 已經好平

男爵府

mamavincy37 發表於 18-11-10 21:30
比想像中無咁油 會慢慢吸收 冬天用幾好

無錯,慢慢吸收,之後塊面會好柔軟,我夏天夜晚開冷氣都會用

男爵府

cdn 發表於 18-11-10 22:39
我以為昨天莎莎60粒眼、60粒面$688 已經好平

你買左? 我等緊聖誕,睇下莎莎會唔會有減價呀!卓悅好似太平,我唔敢買呀

禁止訪問

男爵府

cinda72. 發表於 18-11-11 02:10
係囉,n年前已經有,我用過覺得名大於實啦

咁有無咩可以補油㗎。我塊面好旱

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

chung_ma 發表於 18-11-9 23:51
點解咁平? 穩唔穩陣?

我剛剛都晌卓悦買咗, 之前試過佢隻8 cream 爆刷時用唔錯, 但其他產品就未試過, 不過真係平!希望唔敏感喇

我大B叫做卓恆呀~2月11日出世,3.65kg
我小B叫做卓邦呀~11月7日出世,3.32kg

男爵府

四少奶 發表於 18-11-13 14:44
我剛剛都晌卓悦買咗, 之前試過佢隻8 cream 爆刷時用唔錯, 但其他產品就未試過, 不過真係平!希望唔敏感 ...

請問喺邊間卓悅? 真係好平,平到我就黎忍唔住,唔理佢啲貨得唔得都去買左先

男爵府

阿Be 發表於 18-11-13 20:43
請問喺邊間卓悅? 真係好平,平到我就黎忍唔住,唔理佢啲貨得唔得都去買左先
...

上面位JM 話卓悦有, 於是我去佐敦間卓悦睇吓有冇, 結果揾到。 但唔知係咪間間卓悦都有呢。

男爵府

四少奶 發表於 18-11-13 20:46
上面位JM 話卓悦有, 於是我去佐敦間卓悦睇吓有冇, 結果揾到。 但唔知係咪間間卓悦都有呢。
...

就係唔係間間卓悅有囉!果位jm報完料後,我都有去屋企附近間卓悅睇過,唔見有膠囊賣,得cleanser

男爵府

阿Be 發表於 18-11-13 20:49
就係唔係間間卓悅有囉!果位jm報完料後,我都有去屋企附近間卓悅睇過,唔見有膠囊賣,得cleanser
...

我係卓悅網上店買,早兩日買滿599仲有85折,不過以家仲平 299 60粒

男爵府

阿Be 發表於 18-11-13 20:49
...

剛見到一田大減價單張都有set裝,睇落好似幾抵, 但冇寫到一盒有幾多粒

侯爵府

回覆 阿Be 的帖子

非常好用, 我趁sasa做特價時買, 不過今年加左價貴左。我出門一定帶, 酒店好乾燥, 每晚搽一粒, 係香港我就冬天用。最近用左隻玫瑰花果水+油, 又係非常好用, 性價比更高, 因為冇咁貴。

大宅

anma 發表於 18-11-14 08:22
回覆 阿Be 的帖子

非常好用, 我趁sasa做特價時買, 不過今年加左價貴左。我出門一定帶, 酒店好乾燥, 每晚搽 ...

請問玫瑰花果水+油係邊隻呀?轉季皮膚唔穩定

侯爵府

回覆 candy328hk 的帖子

Melvita 玫瑰花果液

首頁

尾頁

跳至