夫婦情感

跳至
Del  

首頁

尾頁

複式洋房

skybiebie 發表於 18-11-5 00:23
冤冤相報呢,電視壞左,件垃圾都掉,仲會唔會深究佢點解壞??R難塊面,講個真相比你聽,血淋淋咁又好受d? ...
你講得好中point....活得比佢好就係最好報復....我覺得天會收佢地兩個...唔洗整污糟自己雙手

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

梗係鬧爆佢整爛曬佢屋企d野!狗男女呃人呃得咁爽,cheap

侯爵府

xxpinkyxx 發表於 18-11-5 00:46
你講得好中point....活得比佢好就係最好報復....我覺得天會收佢地兩個...唔洗整污糟自己雙手
...

人地無品唔好跟人地無品,你嘅生活已經係返你手上,選擇繼續活係仇恨入面,活係過去,定收拾心情,重新出發,你咁聰明一定識揀,已經輸左過去嘅時間,仲要唔要再輸??

複式洋房

回覆 xxpinkyxx 的帖子

忘記佢是自己最好的選擇

男爵府

之前幾段戀情 又要生又想死又唔忿氣 而家結婚對著newborn bb 日日餵奶換屎片 先覺得自己當初曬x 氣 超級不知所謂 好在無六國大封商 唔珍惜你唔夾的早d 放生自己 千萬唔好浪費時間 你未必覺得放過佢地可行 但之後你會覺得而家勁無謂
笑下開心返啦

Mcmanaman    發表於 18-11-5 10:10
te quiero mucho mi amo

伯爵府

未結婚又冇小朋友
就緊係速速離場喇
咁做唔係放過佢地
係放過你自己呀
佢地就算幾賤
你都要自愛呀
加油

子爵府

回覆樓主:

未結婚未生仔真係好閒 快d搵過個仲好 搞番佢地side心機 二對一好蝕啫 扮下靚好過啦

複式洋房

bobocheung65 發表於 18-11-5 02:58
之前幾段戀情 又要生又想死又唔忿氣 而家結婚對著newborn bb 日日餵奶換屎片 先覺得自己當初曬x 氣 超級不 ...
多謝你ge 回覆,你個bb 好可愛:) 我希望快d 跳過呢個痛苦的過渡期=)

大宅

睇落佢無咩野丫, 識左第二個就緊係同始分手架啦...
佢同得妳傾"點樣分手", 都叫做肯去處理, 肯去面對, 有尊重妳.

妳仲想點?

相反, 妳偷睇人地嘅野, 似乎有點那個.

複式洋房

skybiebie 發表於 18-11-5 01:08
人地無品唔好跟人地無品,你嘅生活已經係返你手上,選擇繼續活係仇恨入面,活係過去,定收拾心情,重新出 ...
嗯,我會重新出發努力扮靚識過個=)

侯爵府

回覆樓主:

將對話Print 出來,貼係佢公司門口,Fax去佢公司。你做得出?夠膽做?遠離賤人,我亦唔相信佢哋可行到去結婚

複式洋房

Mcmanaman 發表於 18-11-5 09:22
睇落佢無咩野丫, 識左第二個就緊係同始分手架啦...
佢同得妳傾"點樣分手", 都叫做肯去處理, 肯去面對, 有尊 ...
最嬲係佢比假希望我咁...好似講到我肯改就有轉機...但係佢心裡根本一開始就判左我死刑...無彎轉....我最憎係個明知人地有女朋友仲要橫刀奪愛ge 第三者....心腸好差....我都可以原諒個ex..未結婚佢有權搵過第二個....但個狐狸精絕對係淫婦中意搶人野

大宅

xxpinkyxx 發表於 18-11-5 14:09
最嬲係佢比假希望我咁...好似講到我肯改就有轉機...但係佢心裡根本一開始就判左我死刑...無彎轉....我最憎 ...

男人好多時就係咁, 唔想做衰人, 又唔想直接傷害一齊左好耐嘅女人; 相對起尼, 女人一定絕情好多.

至於第三定第四者, 講真丫, 感情世界, 無分先定後, 第二定第三,

總之被排除嘅果一位, 就係多餘嘅, 就係不再重要嘅人.

伯爵府

回覆樓主:

我會冷靜地同個男人講,你呢件垃圾我送比隻cheap 雞,你兩個物以類聚天生一對。然後過番自己既生活,呢d 男人咁樣做人處事,跟本完全唔值得浪費自己時間。
至於如果有情慾相起手,我會利用黎玩野,因為我都唔係善男信女,我係會報復既人。
不過個個情況唔同,做呢d野前要諗清楚有冇手尾跟。

複式洋房

華妹妹 發表於 18-11-5 14:18
我會冷靜地同個男人講,你呢件垃圾我送比隻cheap 雞,你兩個物以類聚天生一對。然後過番自己既生活,呢d 男 ...
你講得超好.....點解我當時諗唔到咁話佢haha

禁止訪問

侯爵府

BK Milk勳章

我係你,我絕對會瀟灑走人!何必為個咁嘅男人同自己過唔去。俾你放晒啲相片俾全世界睇又如何!

便女人要堅強、要有留自信心。呢個世界冇話冇咗邊個唔得嘅!

Mcmanaman    發表於 18-11-5 20:03
Mcmanaman    發表於 18-11-5 20:03

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Mcmanaman 發表於 18-11-5 14:15
男人好多時就係咁, 唔想做衰人, 又唔想直接傷害一齊左好耐嘅女人; 相對起尼, 女人一定絕情好多.

至於第三 ...

第三者就第三者,
乜野叫感情世界無分先定後?
乜野叫被排除嘅一位係多餘?
樓主唔應該要個賤ex,
但你咁講野簡直難聽過粗口。

大宅

soso1227 發表於 18-11-5 21:08
第三者就第三者,
乜野叫感情世界無分先定後?
乜野叫被排除嘅一位係多餘?

事實就係咁....