比你地燒著,去左試ultra v無針埋線

kengen
|

是咁的,最近日日都有sis講緊無針埋線,搞到我心思思,今日忍唔住去左做。
交代返小小,自己本身係玫友超過4年,打過vbeam,買左4次,因為太痛&無效,2次後自我放棄無打,對激光美容產生恐懼
講返今次經驗,唔係醫生打,因為我左右邊面唔對稱,左邊係見到大d,美容師話幫我打左邊先同打多d,打完左邊其實係即時見到仲firm過右邊,我係打全面連頸部,過程唔痛,佢一開始打4.5mm話會冤冤地,我完全冇感覺,跟住佢幫我調高1度,都係冇感覺,調左兩次真係feel到有小小冤,跟住佢就keep住幫我左邊面打呢個度數,到右邊面都係逐度逐度幫我調,個美容師算好細心好唔錯。
我諗前後用左成個鐘,打完後照鏡面、頸、下巴有firm度,我有打埋眼,眼冇咩即時效果,眼紋眼袋依然頑固,眼尾有dddd咁多挑高左,佢話眼唔可以大力打,要安全至上,所以起碼要3次上眼先會改善😭但係最開心係冇敏感冇紅,同埋呢d即時效果中女好難抗拒,所以我都銀包失守,join左package,
我冇問佢打左幾多發,因為阿美容師話打得多唔代表好,就算比你塊面打1萬發結果得2個:一係好大機會burn,一係度數太低,成個過程佢解釋得非常清楚,我都掛住問問題,唔記得影相

約左下次再打,有機會補返張相比大家對比,同埋update下效果,包膠完畢

補充返小小,其實佢全程冇sell過任何嘢,我中間話想做碳粉激光,佢:呢d天氣做咩碳粉,你d皮膚咁敏感,我唔賺你呢d錢啦
夜晚沖完涼發覺嘴角附近有2粒蚊納咁既紅印,擦左藥膏又退左d,我估都關事
Fishbbmama
|
請問幾錢呀?

kengen
|
試做hkd 640咁上下
思澄爸爸
|
kengen 發表於 18-11-4 18:01

邊間?
Fishbbmama
|
kengen 發表於 18-11-4 18:01

知唔知係用邊部機?
試做之後幾錢一次?
玫瑰花茶
|
請問邊間做,會唔會好hard sell?
kengen
|
Fishbbmama 發表於 18-11-4 21:15
知唔知係用邊部機?
試做之後幾錢一次?

我join左1.1萬/6次
機就真係唔識分,話有KDA (韓國)認證wor

kengen
|
玫瑰花茶 發表於 18-11-4 21:20
請問邊間做,會唔會好hard sell?
個人覺得佛係過A姐既,個美容師有d性格,我自己話要做碳粉激光都比佢拒絕左,係最後出返去大堂問我一句:有冇興趣join 推廣?跟住比個宣傳單張我就完啦,我估如果我話冇,佢應該都好開心byebye我
漲爆媽媽
|
kengen 發表於 18-11-4 21:31
我join左1.1萬/7次
機就真係唔識分,話有KDA (韓國)認證wor

樓主你好,可否 pm 邊間做呀?
另外想問下,佢係咪會包埋 focial 咁既程序?
謝謝你。
kengen
|
漲爆媽媽 發表於 18-11-4 21:41
樓主你好,可否 pm 邊間做呀?
另外想問下,佢係咪會包埋 focial 咁既程序?
謝謝你。
sorry sorry,我記錯,睇番張單係6次,大概1800一次,包埋下巴同頸,有卸妝洗面擦lotion防曬果d基本嘢,冇包mask囉,我試下有冇得pm你先
Fishbbmama
|
kengen 發表於 18-11-4 21:47
sorry sorry,我記錯,睇番張單係6次,大概1800一次,包埋下巴同頸,有卸妝洗面擦lotion防曬果d基本嘢,冇 ...

樓主我都想要資料, 可以給我嗎?
漲爆媽媽
|
kengen 發表於 18-11-4 21:47
sorry sorry,我記錯,睇番張單係6次,大概1800一次,包埋下巴同頸,有卸妝洗面擦lotion防曬果d基本嘢,冇 ...

多謝jm 回覆呀!
唔好意思,想再問下, 佢地 facial 手勢 ok 嗎?做完唔包mask 咪好乾囉?join package 會唔會包 mask 呀?

canny31
|
Aiya!我今日都第一次試做ultra V lift,我都有買package,但係我唔記得咗問幾耐做一次!你約咗下一次係幾時做啊?係咪一個月左右?!
堅媽
|
漲爆媽媽 發表於 18-11-4 23:16

多謝jm 回覆呀!

樓主真係幾 有心 share, 開a/c第一個post 就推介 facial ,多謝晒!咁我係咪要問喺邊間做?
漲爆媽媽
|
堅媽 發表於 18-11-8 06:43
樓主真係幾 有心 share, 開a/c第一個post 就推介 facial ,多謝晒!咁我係咪要問喺邊間做?
...

..我都無留意到呢d 問題
chiuchiu0310
|
kengen 發表於 18-11-4 17:51
是咁的,最近日日都有sis講緊無針埋線,搞到我心思思,今日忍唔住去左做。
交代返小小,自己本身係玫友超過 ...

佢有無俾你睇打左幾多發?
Tifanny
|
請問係邊區丫?我都想試
ktang0
|
...

都係你精明
Laalaa88
|
...

神回覆