自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2023年兔年勳章

。。。

公爵府

回覆樓主:

小米測心跳 我覺得準 但數步法就一時時。有時我都無乜點行 就顯示行左好多步。但有時數住黎行 又準喎。

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

我用FITBIT.

珍珠宮

2024年龍年勳章

可愛教主2 發表於 18-11-6 08:55
我跑健身室,但都想check心跳,跑速,平均及時閒,基本资料可,不需太pro,pro得濟怕吾懂,而side左
...
我都係初初起步(跑步), 所以唔會買高階版運動錶, 入門版有齊基本嘢就可以。
但基本得來, 都會要求係隻錶一定要準確, 唔易壞。
如果唔係, 你訓練/比賽時所做嘅都唔可以準確計算/紀錄, 無乜意思, 在我來講。

珍珠宮

BK2002 發表於 18-11-6 09:54
我都係初初起步(跑步), 所以唔會買高階版運動錶, 入門版有齊基本嘢就可以。
但基本得來, 都會要求係隻錶一 ...

我同你一樣, 都係初階跑下步,請問你係咪推介?

珍珠宮

jeanne1120 發表於 18-11-6 09:28
我會推garmin
係專業的運動牌子
隻錶係老公舊年送,佢話買個時,個店員都係推garmin,話garmin係運動專用 ...

很清楚,謝謝你解說,会落舖睇款,希望sale做可以平d啦。呢个牌子,是否沒有專門店,要去豐澤,百老汇睇㗎?

珍珠宮

jeanne1120 發表於 18-11-6 09:28
我會推garmin
係專業的運動牌子
隻錶係老公舊年送,佢話買個時,個店員都係推garmin,話garmin係運動專用 ...

好似Fitbit 25樓樓下,你有冇圖可以比我看到data嘅介面呀?謝謝你

珍珠宮

BK2002 發表於 18-11-5 12:20
Garmin, 平價入門版或專業版都有~
我見我老公同佢班跑友多數都戴呢個牌子
...

你好剛買咗家明235, 請問充電係咪就咁夾住佢連接叉電器就得㗎啦?好似唔要撳掣著㗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章

可愛教主2 發表於 18-11-24 19:29
你好剛買咗家明235, 請問充電係咪就咁夾住佢連接叉電器就得㗎啦?好似唔要撳掣著㗎?
...

sorry,我無用過235唔知實際係點。但我見我老公充電係直接插住條線,好似手機充電咁,希望幫到你

伯爵府

...

唔洗開都差到。

珍珠宮

2024年龍年勳章

...

youtube有片講解235充電,你可以睇下

珍珠宮

BK2002 發表於 18-11-24 20:47
sorry,我無用過235唔知實際係點。但我見我老公充電係直接插住條線,好似手機充電咁,希望幫到你
...

tks

珍珠宮

BK2002 發表於 18-11-24 21:04
youtube有片講解235充電,你可以睇下

今日用佢嚟跑步, 佢只係測到心跳率, 唔識得測公里同時間,係0, 係咪我按漏一粒掣呢?steps係如何?

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

可愛教主2 發表於 18-12-1 20:01
今日用佢嚟跑步, 佢只係測到心跳率, 唔識得測公里同時間,係0, 係咪我按漏一粒掣呢?steps係如何?
...

要搵老公set俾我

首頁

尾頁

跳至