金秀賢oppa 近況

CatKatCat
|
oppa已經入伍差唔多成年啦 好期待佢黎緊復出作 入伍個樣都無咩變 個笑容仲係咁治癒

(借圖)

HOHUHURT    發表於 18-11-12 12:36
金牌阿四
|

布丁Purin
|
如果同全智賢拍星星續集就好啦
Jas-MaMa
|
布丁Purin 發表於 18-11-5 12:31
如果同全智賢拍星星續集就好啦

係就好囉!
我要做媽媽
|
原來佢又入伍!怪唔得近段時間冇咩佢既消息喇
彭太太
|
我都好掛住oppa 睇完盜賊門之後就無機會睇佢嘅作品LU
CatKatCat
|
彭太太 發表於 18-11-6 11:56
我都好掛住oppa 睇完盜賊門之後就無機會睇佢嘅作品LU
我多你dd 有睇埋佢套製作人們同real

彭太太    發表於 18-11-8 13:16
彭太太    發表於 18-11-8 13:16
lamsauwai
|
miss him!!
Smile_Mary
|
希望佢快D出黎再拍好片比我地
bennnn
|
韓國依家太多新人 有時都記唔到太多名 呢幾年只記得金秀賢 朴寶劍
totosimon
|
CatKatCat 發表於 18-11-7 11:52
我多你dd 有睇埋佢套製作人們同real

製作人們我都有睇 不過real 我miss左!!!! 又要搵碟/網睇...

HKnumber1c9
|
super cute kimsoohyun
GCHK
|
好耐冇留意到佢嘅消息喇
HOHUHURT
|
totosimon 發表於 18-11-9 09:56
製作人們我都有睇 不過real 我miss左!!!! 又要搵碟/網睇...

atv 個tvn movies 有呀 你dl atv 個app啦 而家有一個月免費睇
CatKatCat
|
呢個app 幾好 有tvn movies仲有其他韓國電影睇 有時我會搵返我老婆係大佬/我的野蠻女友睇 好正
katieg1597
|

katieg1597
|
期待下年7月出黎!!等你呀!Oppa!! Fighting!
RubyYu07
|
原來入左伍,唔排韓劇都唔見佢!
GCHK
|
RubyYu07 發表於 18-11-15 16:44
原來入左伍,唔排韓劇都唔見佢!

HAHA,係亞,好耐冇見到佢喇
RubyYu07
|
GCHK 發表於 18-11-15 18:37
HAHA,係亞,好耐冇見到佢喇

最近追佢既劇應該係去到《隧道》咁遠囉!