有冇jm用緊menard?

Pollyowen
|
我間中收到佢地email有promotion, 見都貴貴地, 有冇jm有用開依個牌子野嗎?有冇推介?
馬媽媽
|
回覆 Pollyowen 的帖子

Its collegan "Colax" is good!
Pollyowen
|
馬媽媽 發表於 18-11-5 11:16

Its collegan "Colax" is good!
面精華果一支嗎?
馬媽媽
|

Yes, about $1500
Pollyowen
|
馬媽媽 發表於 18-11-6 10:21

都好貴呀!
Pollyowen
|
馬媽媽 發表於 18-11-6 10:21

你仲有冇用過佢其他PRODUCT?
kakaccc
|

之前用過一支去暗瘡嘅消炎水幾好,唔知而家仲有無賣?
Pollyowen
|
kakaccc 發表於 18-11-6 11:50
之前用過一支去暗瘡嘅消炎水幾好,唔知而家仲有無賣?
綠色好大支果支嗎?
kakaccc
|

唔係個支,係一支分兩層, 搖勻會變左粉紅色架~
Pollyowen
|
kakaccc 發表於 18-11-6 16:16

咁又唔覺網頁有wor, 好好用架?
Pollyowen
|
kakaccc 發表於 18-11-6 16:16

依一支嗎?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
綠茶新地
|
Pollyowen 發表於 18-11-5 11:11
我間中收到佢地email有promotion, 見都貴貴地, 有冇jm有用開依個牌子野嗎?有冇推介? ...

用過粉底,同綠色護膚樽水,同白色個支collgan 精神素
LongTimeAgo
|
靈芝line好好用,但好貴,有啲唔值,尤其轉左新版之後,我覺得無以前咁好用

反而綠水我覺得好一般,好似查緊普通清水咁
Pollyowen
|
LongTimeAgo 發表於 18-11-6 23:13
靈芝line好好用,但好貴,有啲唔值,尤其轉左新版之後,我覺得無以前咁好用

反而綠水我覺得好一般,好似查 ...

靈芝line確係好貴
kakaccc
|
Pollyowen 發表於 18-11-6 18:53
依一支嗎?

係呀~ 我試過生暗瘡, 倒呢支野落化妝棉敷落D暗瘡度, 第二日就謝左喇D瘡~
Pollyowen
|
kakaccc 發表於 18-11-7 10:04
係呀~ 我試過生暗瘡, 倒呢支野落化妝棉敷落D暗瘡度, 第二日就謝左喇D瘡~
咁好? 等我又去望下先, 我都成日生暗瘡