有冇人用 APPLE WATCH SERIES 4 交流下

kikiboy
|
如題
carolgary
|
有呀
kikiboy
|
我買咗唔識用呀
電話收到Whatsapp 但手錶冇提示又冇震,Whatsapp 裝到喺手錶嗎?
Moti
|
你電話擺喺到唔睇而又開住手錶/戴住郁吓郁吓,佢先會由手錶接送訊息。唔會兩個同時收到。
kikiboy
|
Moti 發表於 18-11-5 12:51
你電話擺喺到唔睇而又開住手錶/戴住郁吓郁吓,佢先會由手錶接送訊息。唔會兩個同時收到。
...

哦,咁就明D
Whatsapp 個app 可唔可以裝去手錶度?我見到可用的APP係冇Whatsapp, wechat 就有

Moti
|
kikiboy 發表於 18-11-5 12:54
哦,咁就明D
Whatsapp 個app 可唔可以裝去手錶度?我見到可用的APP係冇Whatsapp, wechat 就有

唔駛裝,喺setting度攪。具體係點,你網上search吓Apple Watch WhatsApp會容易啲明白。我驚我講到一舊舊。
kikiboy
|
Moti 發表於 18-11-5 12:58
唔駛裝,喺setting度攪。具體係點,你網上search吓Apple Watch WhatsApp會容易啲明白。我驚我講到一舊舊。 ...

Ok,我需要D時間學習下
kikiboy
|
你哋叉滿電可以用幾耐呀?我朝早至收工返到屋企差唔多冇電。有冇慳電模式?
shan6233
|
我買左港版依家煩緊美國用吾到esim點算
licarol
|
想問下可以自制卡通動畫做錶面嗎?
Nicolaspapamama
|
請問如果冇單會不會冇維修保養的?
rayrayus
|
舉手! 大家12月個challenge 係咩呀?
janis831
|
想買呀,考慮中

Yee0113
|
剛入手,重研究緊
cathy-tse
|
janis831 發表於 18-12-27 14:45
想買呀,考慮中

其實除咗睇時間

運動用下佢

間唔中WhatsApp佢會收到有時收唔到

都冇乜功效

即係咁如果可以的話我都唔想買
WWT1234
|
kikiboy 發表於 18-11-5 12:47
我買咗唔識用呀
電話收到Whatsapp 但手錶冇提示又冇震,Whatsapp 裝到喺手錶嗎?
...

我係用AW3 LTE,當初都有您呢個疑問,直至搵到呢篇嘢
https://support.apple.com/zh-hk/HT204791