做皮秒中伏,以後都唔信d大型連鎖店!!

ginson
|
面上有好多凹凸洞同暗瘡,一直都想搵方法解決,咁第一次做皮秒梗係搵大型既公司,話哂都有質素保證,個名講出黎個個都知,應該唔敢亂黎,所以個療程貴少少我都ok啦,一入到去佢用機幫我做皮膚測試,好pro,但話皮膚好差,話又點點點,所以要用多個療程,加埋護膚效果,我覺得ok既。做完第一次,無乜效果,佢話你個case要耐d之後先會出到效果,好,我等。好啦,之後上去做第二次,點知等左成個月都係好多紅點同暗療印,有無搞錯? 我用左成五位數字,你比d咁既野我? 我之後打返電話比佢地啦,佢地竟然話其實改善左好多wor,咁既大話都講得出? 各位請你地評評理!!!! 多人要求開名先開名

ccm516
|
回覆 ginson 的帖子

Wa!甘多錢?
ccm516
|
正常一次都有少少效果!
ccm516
|
我想知係邊間囉?甘衰
ginson
|
ccm516 發表於 18-11-5 16:17
回覆 ginson 的帖子

Wa!甘多錢?

諗住一分錢一分貨!
ginson
|
ccm516 發表於 18-11-5 16:17
正常一次都有少少效果!

唉,以為大公司信得過!
km68cheng
|
嘩……請開名
siufcat
|
ginson 發表於 18-11-5 16:09
面上有好多凹凸洞同暗瘡,一直都想搵方法解決,咁第一次做皮秒梗係搵大型既公司,話哂都有質素保證,個名講 ...

有冇同你做之前影相做咗之後影返幅相
ginson
|
siufcat 發表於 18-11-5 17:47
有冇同你做之前影相做咗之後影返幅相

有呀!
issactmaria
|
面上有好多凹凸洞同暗瘡,一直都想搵方法解決,咁第一次做皮秒梗係搵大型既公司,話哂都有質素保證,個名講 ...

Pico是該公司推介你去凹凸洞?Pico Enlighten 去斑效果唔錯,但我覺得佢嘅蜂巢頭處理淺層凹凸洞較好,嚴重凹凸洞可能其他療會較適合!
shala
|
ginson 發表於 18-11-5 18:37
有呀!
邊間?
Ashleycorina
|
shala 發表於 18-11-5 19:39
邊間?

X2
Cherryluilui
|

我都剛開post ,做其他療程中伏,好嬲,連鎖店真係冇好嘢
ginson
|
issactmaria 發表於 18-11-5 18:53
Pico是該公司推介你去凹凸洞?Pico Enlighten 去斑效果唔錯,但我覺得佢嘅蜂巢頭處理淺層凹凸洞較好,嚴重 ...

系呀!
ginson
|
Cherryluilui 發表於 18-11-5 20:09
我都剛開post ,做其他療程中伏,好嬲,連鎖店真係冇好嘢

你都系!
kkk2015
|
邊間?
ccm516
|
issactmaria 發表於 18-11-5 18:53
Pico是該公司推介你去凹凸洞?Pico Enlighten 去斑效果唔錯,但我覺得佢嘅蜂巢頭處理淺層凹凸洞較好,嚴重 ...

好詳細
我只知pico 去斑
Fensh
|

大間嗰d, 佢地掉好多錢去做廣告架咋, 未必真係有料到, 但太細間又驚佢唔穩陣用假貨。

Fensh
|
十卜開名
ginson
|
Fensh 發表於 18-11-6 09:45
大間嗰d, 佢地掉好多錢去做廣告架咋, 未必真係有料到, 但太細間又驚佢唔穩陣用假貨。

...

我系諗住大間有保證!點知....