美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

蝦米米 發表於 18-12-1 11:33
第1次買,買完先見到原來咁多人話佢好慢
運輸慢都唔緊要,起碼都會見佢係郁緊(我揀左Tracked), ...

其實如果買到USD65, 上beautylish http://bit.ly/2PyZdoO 買會好d, 快好多寄到香港,1-2星期收到仲包到好靚

大宅

amberbabu 發表於 18-12-2 21:38
其實如果買到USD65, 上beautylish http://bit.ly/2PyZdoO 買會好d, 快好多寄到香港,1-2星期收到仲包到好 ...

因為想買果set掃得beautybay有

大宅

回覆樓主:

呢間真係咁慢?

大宅

啱啱check銀行數先發現,beauty bay退左錢比我,但又冇任何退款或cut單mail通知,而我喺佢個網仲係check到我買嘅野係order confirmed,其實等左11日我都冇催過佢,因為我想要貨,但而家就走嚟cut單,有冇JM都係咁嘅情況?

網購左咁多次第1次遇上咁嘅情況,見佢FB,IG都勁多外國人留言話仲未收到出貨mail,但佢只係叫人send mail比佢地跟進,咁當然send左都係冇人理,真係唔知攪乜鬼⋯⋯

大宅

seasonbaby 發表於 18-12-1 22:58
我16號落order,而家都未收到

你收到貨未?我23號買,今日都未收到,真係要足足等一個月?

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

GGie 發表於 18-12-15 21:51
你收到貨未?我23號買,今日都未收到,真係要足足等一個月?

我早2日終於收到喇,等左好耐,以為寄失,email 又無乜反應

大宅

seasonbaby 發表於 18-12-15 23:48
我早2日終於收到喇,等左好耐,以為寄失,email 又無乜反應

咁我唯有等等等。。。。。。

首頁

尾頁

跳至