請問Tom Ford cushion值得入手嗎?

ritalau012
|
我混合肌, 謝謝
starz~
|
用緊La Mer, 效果好好呀
Pollyowen
|
Tom ford幾多錢?
ritalau012
|
Pollyowen 發表於 18-11-5 22:34
Tom ford幾多錢?

6百幾
bwcs
|
我都想知,睇d台灣youtuber係咁讚,搞到我心思思.
我混合偏油肌.
Chanel 同tom ford ,1516唔知揀邊個.
HappiMom
|
bwcs 發表於 18-11-6 00:36
我混合偏油肌.

我用開后,覺醒好好,買了cle de pu ,一般,我都對Tom Ford 有興趣呀
Pollyowen
|
我混合偏油肌.
chanel同tom ford係咪都冇refill跟架?
gigi_gigi
|
Pollyowen 發表於 18-11-6 09:15
chanel同tom ford係咪都冇refill跟架?

Chanel我買左 係無跟refill
Pollyowen
|
gigi_gigi 發表於 18-11-6 11:01
CHANEL個盒我覺得都幾靚
pky726
|
gigi_gigi 發表於 18-11-6 11:01
請問係CHANEL 的果凍定奶油?
KEEP得耐嗎?
tequiero_ic
|
我考慮緊mac定tom ford,超乾肌
gigi_gigi
|
pky726 發表於 18-11-6 13:01
請問係CHANEL 的果凍定奶油?
KEEP得耐嗎?

同佢舊果盒唔同... 可以keep到大半日
pky726
|
gigi_gigi 發表於 18-11-6 14:23
同佢舊果盒唔同... 可以keep到大半日
即係你用奶油cushion?
gigi_gigi
|
pky726 發表於 18-11-7 00:35
即係你用奶油cushion?

圓形 黑色盒
yanar209
|
ritalau012 發表於 18-11-5 20:15
我混合肌, 謝謝

乾 不好遮遐 吖
markuscwmama
|
回覆 yanar209 的帖子

我都係混合肌,而家呢個天氣用邊個牌子的cushion好?我見到TF都有少少心動
Pollyowen
|
想問CUSHION係咪比粉餅妝感好D?
譚少奶
|
我混合偏油肌.

我覺得chanel奶油cushion上面既妝感好靚呀
jm可以去counter度試下呀
我d皮膚都容易出油
用碎粉定妝都可以keep到半日唔洗補妝