請問大家有無婦科中醫介紹!剛小產,想盡快調理身體!

rio046
|
廣華醫院中醫有無人睇過可以推介俾我!

謝謝!
Coolkuyan
|
rio046 發表於 18-11-5 21:55

謝謝!

我5月空心胎後睇呢位醫師,係佐敦同觀塘。
啱啱早幾日驗到如果地點就近可以試下。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Jessica.C124
|
rio046 發表於 18-11-5 21:55

謝謝!

我上年睇過一個係長沙灣街市入面既, 如你有需要, 我可以PM你架

rio046
|
Jessica.C124 發表於 18-11-6 15:34
我上年睇過一個係長沙灣街市入面既, 如你有需要, 我可以PM你架

好呀!PM我丫!但我account覆唔到人!多謝你先!
rio046
|
Coolkuyan 發表於 18-11-5 22:05

我5月空心胎後睇呢位醫師,係佐敦同觀塘。

謝謝你呀!
EE121212
|
我同事極推介廣華姜醫師,我第一次小產時睇過~
好細心同問得好詳細,但我自己頂唔住日日飲中藥...所以無keep 住睇
rio046
|
EE121212 發表於 18-11-8 00:09
我同事極推介廣華姜醫師,我第一次小產時睇過~
好細心同問得好詳細,但我自己頂唔住日日飲中藥...所以無kee ...

呢個醫師係邊度架?我想要資料呀

Jessica.C124
|
rio046 發表於 18-11-7 22:18
好呀!PM我丫!但我account覆唔到人!多謝你先!

已經PM左你喇, 希望幫到你啦

AAAABABY
|
有沒有葵芳或荃灣的中醫師介紹?
EE121212
|
rio046 發表於 18-11-8 08:36
呢個醫師係邊度架?我想要資料呀

你要打去廣華中醫(油麻地)預約的,你講明要約姜x 坤醫師~
fannygg
|
我喺粉嶺都睇過一個周醫師,睇咗一排,後尾佢都叫我試吓食胡杏兒嗰隻CS 4蟲草調理