淘燈運費

哈哈笑咯
|
淘燈運費會唔會好貴
lyh80115
|

只有京東有直送燈飾,7日退貨保障,結算已知運費,而家仲有運費優惠,滿99免5kg,再去以下網址攞50元運費券慳多¥50。但只賣大牌子,平價雜牌欠奉。

https://pro.m.jd.com/mall/active/bVNqyz9wYS9P6vaKeq2y4LxdQhy/index.html

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
333s
|
哈哈笑咯 發表於 18-11-5 22:10
淘燈運費會唔會好貴

選擇 較輕 + 輕細。 運費相對平。

產品 : 不寫明 "重量",
問客戶, 他懶, 就叫佢問后再告訴你 。

关口 超多人, 手提灯回港。

wmkcnw
|
哈哈笑咯 發表於 18-11-5 22:10
淘燈運費會唔會好貴
水晶燈比較重, 當然較貴。

我淘 pvc 膠造的灯,咪又平又唔怕爛。
333s    發表於 6 天前
gl
|
lyh80115 發表於 18-11-5 23:01
只有京東有直送燈飾,7日退貨保障,結算已知運費,而家仲有運費優惠,滿99免5kg,再去以下網址攞50元運費券 ...

多謝你呀!剛好要買燈飾,請問點解你可以有200減?我下單只寫立減100?唔知雙11係咪再平啲呢?
lyh80115
|
gl 發表於 18-11-8 11:37
多謝你呀!剛好要買燈飾,請問點解你可以有200減?我下單只寫立減100?唔知雙11係咪再平啲呢?
...

價錢千變萬化嘅,2樓嗰款寫住11號0點特價,都係¥999。
gl
|
lyh80115 發表於 18-11-8 11:42
價錢千變化嘅,2樓嗰款寫住11號0點特價,都係¥999。

好的,等11號先買 另外請問你買的燈具大約幾多天到貨呀?thanks
lyh80115
|
gl 發表於 18-11-8 11:44
好的,等11號先買 另外請問你買的燈具大約幾多天到貨呀?thanks

我未買過燈具,其他嘢買過好幾次,一般4日先送到,雙11請畀多1倍以上嘅耐性
gl
|
lyh80115 發表於 18-11-8 11:45
我未買過燈具,其他嘢買過好幾次,一般4日先送到,雙11請畀多1倍以上嘅耐性
...

未試過雙11購物,1倍以上耐性=$200