有冇人用過 the ordinery?我買2枝買到包裝有d不同?

Kwok2010
|

一個是s字頭,粉紅連鎖化妝鋪買,一個係h字頭綠色,價錢比出面地鋪平既網店買,
發現2枝 白色字頭上有個係大隻小小
黑色樽身 有個有個小標誌(吾知咩意思)
白色樽身都高小小,想問問意見,想問有冇人有用過?
黑色樽底係有刻F21,白色底就得21
定係批次問題,所以會有所不同??

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Kwok2010
|
Kwok2010 發表於 18-11-6 10:20
一個是s字頭,粉紅連鎖化妝鋪買,一個係h字頭綠色,價錢比出面地鋪平既網店買,
發現2枝 白色字頭上有個係大 ...

有人用過嗎,現在2枝吾敢用,怕壞面,
謝謝解答
wwyo
|
2支唔同既serum?
Kwok2010
|
wwyo 發表於 18-11-6 20:01
2支唔同既serum?

係,一個係眼精華 一個係b5保濕,
但樽身字,樽底字都有吾同
stkyo
|
無問題,佢有啲係啡色樽有啲係白色

Kwok2010
|
stkyo 發表於 18-11-6 21:31
無問題,佢有啲係啡色樽有啲係白色

是嗎,還擔心不敢用,謝謝~
FrauNachtmahr
|

我試過喺兩個唔同英國網站買同一product都係字體有唔同,連個開封後儲存期都唔同,我諗緊係唔係改左formula
english1221
|
我屋企的兩枝,兩枝有d分別,但兩枝都係加拿大專門店買

wwyo
|
未知有無分別,但有d啡樽係因為陽光直射會令入面成份有改變,維c好多都會用啡樽咁解