唔該唔好再介紹香港美景啦!

syne403
|
成條街一半人講普通話,仲嫌唔够人嗎?係靚景點打卡,會滋擾附近居民
greenpea
|
good_pig
|
syne403 發表於 18-11-6 20:10
成條街一半人講普通話,仲嫌唔够人嗎?係靚景點打卡,會滋擾附近居民
...

唔駛介紹都會識架啦
|
其實唔駛「介紹」,網上資訊咁多。

waynewon
|

最恐怖係佢地會上民居,有d舊樓冇看更,平時只有大閘,佢地真係見人出入跟上樓,話想參觀劏房,我公司阿姐上個月就晌屋企座樓遇過,搞到要報警班友先肯走,好離譜!
wcpcelia    發表於 18-11-7 11:39
余春嬌
|
1314625 發表於 18-11-6 20:37
其實唔駛「介紹」,網上資訊咁多。

斷估遊客唔會因爲睇完東張西望去影相
佢哋都係上網搵到

syne403
|
回覆 waynewon 的帖子

佢哋太進取了,連禮貌都唔識
twotigers
|
waynewon 發表於 18-11-6 20:42
最恐怖係佢地會上民居,有d舊樓冇看更,平時只有大閘,佢地真係見人出入跟上樓,話想參觀擋房,我公司阿姐 ...

咁樣簡直好離譜喎,滋擾民居
areyouangry
|
最恐怖係佢地會上民居,有d舊樓冇看更,平時只有大閘,佢地真係見人出入跟上樓,話想參觀擋房,我公司阿姐 ...

好痴線
tansyneko
|

咁痴線
caryfox
|
咁又真是過分,要報警先走。
apgbs
|
crystal媽咪
|
...

受害者報到
wcpcelia    發表於 18-11-7 11:39
幸福花
|
香港冇架!就嚟曬係出面條黄底底都做埋景點架啦!
syne403
|
crystal媽咪 發表於 18-11-6 21:33
受害者報到
無諗到BK jm都身受其害

syne403
|
apgbs 發表於 18-11-6 21:29
https://www.youtube.com/watch?v=3MZ1PImEHZc

好似呢條片咁
點解佢哋唔怕騷擾影響到人哋

ramuza
|
...

agree too many big 6
Queen2016
|
熱狗媽
|
早兩星期我地係公司做做吓野,見到有個明顯唔係係對面樓住嘅男人“危拍”,睇到我地班同事係咁話有人擅入人地大廈
ChloeMa
|
我反而有興趣睇,係hk出世都唔知有呢D地方