大肚3個月按摩(modem bxxxxx)

yauyaucc
|
請問有冇姊妹懐孕到modern beauty 按摩?因為懷孕前買左package,仲有好多次未用完?謝謝
lovelypowerpuff
|
yauyaucc 發表於 18-11-7 07:28
請問有冇姊妹懐孕到modern beauty 按摩?因為懷孕前買左package,仲有好多次未用完?謝謝
...

懷孕應該要轉用的按摩先得
普通唔得
ar_yo2
|
...

同返按摩師講 佢識就返有啲穴位唔按 但安全計的話 生完先再按
cookingbaby
|
穩陣啲嘅話,覺得都係生完先按會好啲囖。
RubyYu07
|
懷孕時有某些穴位唔按得,暫時唔好用住。
haha748494
|
會唔會有效日期,問清楚先喇。
PhoebeKw
|
...

比懷孕証明可以延期⋯要按都去專幫孕婦按既公司,張床有凹位唔會壓住個肚⋯
bchuma
|
...

係 要去專用懷孕按摩嘅 唔可以亂按
bchuma
|
lovelypowerpuff 發表於 18-11-7 08:33
懷孕應該要轉用的按摩先得
普通唔得

同意 唔可以亂按嘠
bchuma
|
ar_yo2 發表於 18-11-7 12:21
同返按摩師講 佢識就返有啲穴位唔按 但安全計的話 生完先再按

如果按摩師專業就得咯,怕唔專業唔知道乜穴位孕婦唔可以按