美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Alicetang1993 發表於 18-11-7 16:52
逼死人, 年年想去, 年年都無去
我都係八卦完有咩set賣, 之後都係冇去逼

男爵府

chann902 發表於 18-11-7 16:44
其實都係去返SOGO官網度睇,sis 有冇睇中d咩牌子產品?

我見你地話POLA 好用,搞到我都心郁郁,但都唔知逼唔逼到入去。

大宅

cherryyuu 發表於 18-11-7 17:23
我見你地話POLA 好用,搞到我都心郁郁,但都唔知逼唔逼到入去。

無計啦,年年都多人去,佢d野全部都平左唔少。唯有睇定自己準備去邊幾間,plan好路線先好入場,睇下可唔可以盡量係半個鐘內完成任務

男爵府

manman豬 發表於 18-11-7 17:42

無計啦,年年都多人去,佢d野全部都平左唔少。唯有睇定自 ...

咁今年pola 既TST 邊層搞?

大宅

cherryyuu 發表於 18-11-7 18:01
咁今年pola 既TST 邊層搞?

係LG呀,不過我仲有其他野想睇,到時都應該會掃埋其他

大宅

manman豬 發表於 18-11-7 17:42

無計啦,年年都多人去,佢d野全部都平左唔少。唯有睇定自 ...

半個鐘難d喎我見Shiseido,Anna Sui果d套裝都減到半價!望落好吸引

複式洋房

回覆 chann902 的帖子

打左折都依然係貴

洋房

我期待今年嘅NARS!!!!

大宅

chann902 發表於 18-11-7 12:48
我早排搭鐵見到POLA sell緊佢新出隻眼霜佢今次出埋package,做緊千五蚊左右咋!我有朋友用過話幾好
...

係有啲心動既,我再諗諗先,都成千幾蚊。

瑪瑙宮

cindy8888 發表於 18-11-8 13:01
回覆 chann902 的帖子

打左折都依然係貴
其實都係貨價, 只係SAMPLE跟得多過平時就咁單買, 如果SAMPLE都啱用就抵嘅

禁止訪問

瑪瑙宮

ylho9406 發表於 18-11-8 16:00
好多都想賣...但係可唔可以唔好咁多人。真係排隊排到暈低
之前有PRESALE左, 會唔會人少左呢?

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

chann902 發表於 18-11-7 12:48
我早排搭鐵見到POLA sell緊佢新出隻眼霜佢今次出埋package,做緊千五蚊左右咋!我有朋友用過話幾好
...

我去年在日本買咗兩set 眼霜,用完覺得麻麻哋,沒有什麼特別。

瑪瑙宮

mingaga 發表於 18-11-8 17:06
我去年在日本買咗兩set 眼霜,用完覺得麻麻哋,沒有什麼特別。
咁講完可以滅左道火

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

Pollyowen 發表於 18-11-8 17:15
咁講完可以滅左道火

BA lotion 我都有買咗兩枝黑色,仲有佢嘅獨立包裝精華素。好老實講,我真係唔覺得好特別。
BA lotion, 初初用一兩個星期滿心期待,但一個月之後也沒有驚喜,用晒兩支之後,我轉用返CPD。
獨立包裝精華素,個包裝不太user friendly, 因為下下要剪到開哂,先可以攞盡啲精華出嚟用

侯爵府

Pollyowen 發表於 18-11-8 17:15
咁講完可以滅左道火

我唔係有心滅你度火,只係老實講出用後感。
有圖有真相。
佢啲fans,不喜勿插

瑪瑙宮

mingaga 發表於 18-11-8 17:35
我唔係有心滅你度火,只係老實講出用後感。
有圖有真相。
佢啲fans,不喜勿插
滅火其實都係好事

侯爵府

Pollyowen 發表於 18-11-8 17:37
滅火其實都係好事

白色BA lotion sample 是買set 裝送的,我也試埋,不適合就是不適合。
美容護膚用品好個人的,不合我唔代表不適合其他人。
只可以講網上打手何其多,自行分析,洗錢要洗得值。
利申:我沒有回購

侯爵府

ylho9406 發表於 18-11-8 16:58
回覆 Pollyowen 的帖子

但係成日都要分批排 上年仲排到出街 no way仲有d人拖喼 不停碌過你對腳 所 ...

妳上年排邊個品牌?

首頁

尾頁

跳至