玄學問題: 點先可以把握自己行大運的時間?

babybeauty
|
有時都睇到話.... 女人最好係好運同好命...
咁我地點先可以好好把握自己行大運的時間...

因為人生好運的時間可能得十年,8年左右.

謝謝
20150618bb
|
babybeauty 發表於 18-11-7 15:50
係甘講喇,但是唔知幾時開始,因每個人士起運時間都唔同,所以時時用心做事係必要
shareholder
|
去跌吉問, 去到講你新曆出身年月日時分, 出身地, 性別

佢地會幫你排盤, 或你可以自己用論八字軟件排
cinda72.
|
shareholder 發表於 18-11-7 16:01

佢地會幫你排盤, 或你可以自己用論八字軟件排 ...

排盤Google store大把啦,自己dl就用到
jasmineoj
|
開個論八字app
good_pig
|

男人咪一樣
BK2002
|
cinda72. 發表於 18-11-7 16:03
排盤Google store大把啦,自己dl就用到
仙姐, 有無心水app係比較準?
shareholder
|
用 app 排左都好難睇, 好複雜的
water_ma
|
shareholder 發表於 18-11-7 16:19

排完自己都唔識睇
wcpcelia    發表於 18-11-7 16:37
cinda72.
|
BK2002 發表於 18-11-7 16:17
仙姐, 有無心水app係比較準?

老實講,冇
有我地唔會有專用既file,點會公開
BK2002
|
cinda72. 發表於 18-11-7 16:23
老實講,冇
有我地唔會有專用既file,點會公開

咪阻人揾食, 收到
water_ma
|
shareholder 發表於 18-11-7 16:01

佢地會幫你排盤, 或你可以自己用論八字軟件排 ...

唔駛去跌吉
BK都有人睇八字
你可以PM可愛師X
不過我無搵過佢架
LittleRoxie
|
BK2002 發表於 18-11-7 16:25
咪阻人揾食, 收到

其實八字係一盤數
根本就是一堆公式,去求出答案
好似天氣/股市預測
你會有一堆數據出來,之後就靠分析
現在科技,個個計數機都準
差在出了一堆數據
你又試唔試睇
fsforth
|

不只是女人,任何人都想好運好命。

好命好運者,上等命一生可以有六十年的好運,不只是你所說的十年。

如果有廿年好運也不錯,先苦後甜的命,少年窮但中年以後先發達。

女人如果先行成名運,中年後行官生財運就很完美,未嫁時事業好,嫁了後家庭美滿,有呢類幸運兒但可遇不可求。

LittleRoxie
|

如果你係讀理科,會計
你會明
排出來係一推數據
要分析才得到結果
1mocha
|

用邊個app. 介紹吓。
Poyau
|
時來運到會感受到
sjnl43
|
LittleRoxie 發表於 18-11-7 16:34
如果你係讀理科,會計
你會明
排出來係一推數據

即係排出黎,個個都識解? 你係邊到學師, 等我去學下解自己運情
babybeauty
|
那麼紫微命盤同八字的行運期算出來也一樣嗎?
holiday0129
|

大運同流年都係一個中性的term, 可以係好,可以係壞, 大運十年為一單位, 要知邊年轉新的大運就要計, 無命理基礎的人就算dl 八字app, 都只可以知逢咩年轉運
要知個大運好唔好, 要識取用神, 分析八字中的喜忌先可以分辨
如果真係想知, 要搵cf 睇
同埋唔一定個個人都有好的大運, 可以未遇到就byebye 左, 或者真係無