氧生 facial

theposhmamar
|
有無人有做氧生 facial? 有無用呢?
Chingching71
|
theposhmamar 發表於 18-11-7 18:46
有無人有做氧生 facial? 有無用呢?

只試做過一次,不過冇佢廣告所講既甩皮,但毛孔細左啲啲,但做完個幾日,我狂標臉油, 唔知係因為做facial 關係 定 轉用左佢套護膚品關係,好油

majomajo
|
Chingching71 發表於 18-11-7 19:03

只試做過一次,不過冇佢廣告所講既甩皮,但毛孔細左啲 ...
個PRICE包埋佢D SKINCARE?
eee_babyking
|
majomajo 發表於 18-11-7 20:48
個PRICE包埋佢D SKINCARE?

不包 好貴 又痛 訓練到我打vbeam都不覺痛
majomajo
|
eee_babyking 發表於 18-11-7 21:03
不包 好貴 又痛 訓練到我打vbeam都不覺痛
我見呢間野好少comment咁
eee_babyking
|
回覆 majomajo 的帖子

一次圍反起成2千UP 後悔不用在保濕同激光上 個人認為 真的不值
Cherryluilui
|
試過用試做價做,絕對唔值,同海藻織針差唔多,呢間野好似將啲療程簡單複雜化寫到冇人睇得明,其實都係普通療程,之後join plan 都好貴,我問佢我唔要優惠價,可以逐次來做比正價做,佢都話唔得
majomajo
|
Cherryluilui 發表於 18-11-7 21:39
試過用試做價做,絕對唔值,同海藻織針差唔多,呢間野好似將啲療程簡單複雜化寫到冇人睇得明,其實都係普通 ...
局你買PLAN
theposhmamar
|
係有朋友做緊,不過效果真係唔係咁明顯。仲要好貴 。
ddfannybb
|
我都試做左,完全冇甩皮,不過我有問過,佢哋可以逐次比$做。