21週去照結構 照左幾次 bb都唔肯比醫生睇佢個樣>.<

yingmiying
|
21週去照結構 照左成3個鐘 bb都唔肯轉身 照唔到個樣最後要約過時間去左次
都唔知好嬲定好笑
有無媽媽都係咁
Joeylover
|
yingmiying 發表於 18-11-7 18:49
21週去照結構 照左成3個鐘 bb都唔肯轉身 照唔到個樣最後要約過時間去左次
都唔知好嬲定好笑
有無媽媽都係咁 ...

邊個醫生咁有耐性照3個鐘
yingmiying
|
Joeylover 發表於 18-11-7 18:51
邊個醫生咁有耐性照3個鐘
sorry 係我表達得唔好
係間診所共逗留左3個鐘
前後照左3次都唔得
MHW
|
都唔知好嬲定好笑
有無媽媽都係咁 ...

有呀,19周分別去2次都爬係度面向下,真懷疑佢平時有冇瞓過其他姿勢。
yingmiying
|
MHW 發表於 18-11-7 18:57
有呀,19周分別去2次都爬係度面向下,真懷疑佢平時有冇瞓過其他姿勢。
我bb就係咁既姿勢
好似我家隻貓咁

wcbbbbbb
|
都唔知好嬲定好笑
有無媽媽都係咁 ...

我都係咁
初頭單手摭面,醫生㩒完我個肚,佢再雙手摭面
結果我28w再俾錢照多次4D,終於睇清楚個樣
yingmiying
|
wcbbbbbb 發表於 18-11-7 19:19
我都係咁
初頭單手摭面,醫生㩒完我個肚,佢再雙手摭面
結果我28w再俾錢照多次4D,終於睇清楚個樣

bb 可能怕羞 最後醫生無幫你照到個面為止嗎?

Carmen8080
|
21週個樣都唔清楚 要睇樣起34週先清楚少少
Gloria22sen
|
哈,我都以為邊個醫生甘有耐性照3HRS,你BB甘曳曳豬既,哈,你試下行下或者食糖刺激下佢啦,或者會比你睇
Solomontang
|
回覆 yingmiying 的帖子

躺在床面向天曲knees腳板在床上
然後左邊側睡姿勢般
再向右邊側
左右各側約10下(慢慢做不用太快, 均速)
我BB都這樣下照到正面了
是醫院人員叫我做的
bb(ultrasound)真由伏轉反正面
Sweetbabymom
|
我之前都係咁,照左3 次bb 都趴係度,攪到醫生都發脾氣。要約另一日,終於bb 肯比正面我睇啦
JD930
|
都唔知好嬲定好笑
有無媽媽都係咁 ...

我好好彩全程bb都好合作啊
不過係最後醫生照4d時佢頂返醫生

cherrylee1105
|
我都係
點都唔肯擰過黎睇個咀
搞左好耐我又翻身又剩

最後一shot擰過黎睇到個大咀
成個我老公既孖潤腸大咀咁
好好笑
haha748494
|
我記得我陀大囝果陣都系,照唔到,散步過後就可以睇到。
yingmiying
|
原來有咁多媽媽都係咁

我岩岩照完 終於照得曬啦
一切正常 安心曬算可以等生了
missck
|
都唔知好嬲定好笑
有無媽媽都係咁 ...

我都好好彩照4D都好順利,照樣時佢食緊手指醫生話睇唔到個咀仔,好神奇地醫生講完佢即刻放低咗隻手仔(醫生冇特別按壓佢ga),之後就見到啦,同老公一樣大口仔
pearluffy
|
我個b又係成日搵背脊得住人哋、下星期去照希望乖乖俾醫生睇啦
DADACHUN
|
我b 仔都係. 第一次係政府醫院照結構, 佢就攬實自己, 醫生要我出去行, 行左成個鐘, 照左3次都係咁既姿態, 唯有2星期後返去再照, 之後佢無攬實自己la. 就爬係度面向下... 好彩大部都睇到la, 但都係差個心睇唔到. 之後又去行左成個鐘,又照左3次都係差小小睇唔清楚, 唯有第2日再返過去... 終於睇清楚la... 果下真係開心到叫左出黎... 希望佢下星期去私家照都乖乖地, 唔好曬ar 媽$ la
WaiChitChan
|
yingmiying 發表於 18-11-7 18:54
sorry 係我表達得唔好
係間診所共逗留左3個鐘
前後照左3次都唔得

我太太係間診所共逗留左6個鐘
前後照左5次都唔得
最終都要約第2日再照,再照就照齊哂
wcbbbbbb
|
yingmiying 發表於 18-11-7 19:52

bb 可能怕羞 最後醫生無幫你照到個面為止嗎?

照結構係孫錫鴻,佢求其幫我試左幾下就放棄

到28w我自己私家產檢醫生,照曬3D4D超清楚,睇到曬表情動作添,好正