政府塞藥藥流第2日都無反應,應該點做?

簡單完美
|

6/11朝11點係聯合塞藥,一直無反應,五個鐘左右開始流血,但好少,晚上7點左右臨出院屙咗四粒藥出黎,我問姑娘駛唔駛再塞過,佢又話唔駛,又話只係唔知我吸收咗幾多,等下次28/11覆診先再睇下,叫我照出院

有無人有屙返四粒藥嘅情況?

我驚今次塞藥失敗

我應該點做,入急症?但我無痛,無流好多血
自己睇私家?

HappyBlueberrie
|
簡單完美 發表於 18-11-7 21:37
6/11朝11點係聯合塞藥,一直無反應,五個鐘左右開始流血,但好少,晚上7點左右臨出院屙咗四粒藥出黎,我問 ...

每個人對藥反應唔同,如果藥流冇效,就要吸宮或刮宮,唔好嘅野留喺身體太耐好易發炎,睇私家攞多個意見會好d, 唔好信晒政府,加油呀樓主,bb好快會返來
bchuma
|
都係睇到私家啦。
cchippp
|
我以前試過同你一樣。之後去左私家食藥,快手搞掂。
政府只會叫你遲d返去覆診,無大出血無好痛就唔使去急症。
你去私家啦
簡單完美
|
cchippp 發表於 18-11-8 00:24
政府只會叫你遲d返去覆診,無大出血無好痛就唔使去急症 ...

咁我都搵私家睇啦,唔該你
簡單完美
|
cchippp 發表於 18-11-8 00:24
政府只會叫你遲d返去覆診,無大出血無好痛就唔使去急症 ...

我想問你睇邊個醫生,可以pm 我嗎?因為我問幾個醫生,唔係話做手術就係寫藥方自己去藥房配
haha748494
|
最好儘快再睇醫生喇,好好休養。
簡單完美
|
haha748494 發表於 18-11-8 16:25
最好儘快再睇醫生喇,好好休養。

嗯嗯,政府做野真係好慢
haha748494
|
回覆 簡單完美 的帖子

應該系無關,祝你身體早日恢復,加油吖。
我要做媽媽
|
你試下再等等喇,如果真係唔得建議你都係去私家睇睇比較好