[一人一個] 今年印象最深既beauty event!

WY2864
|
今年好似特別多beauty brand搞活動咁~
個人就比較鍾意chanel既event,
覺得佢地d主題幾有心思,場景又夠靚
唔知大家今年又有冇去咩beauty event呢?
對邊個最深印象?講埋原因丫
yming明
|

我好少去啲大brand event,
第一次陪friend register去event
去到現場睇覺得好高級,去感受下都抵
wiyi
|
WY2864 發表於 18-11-7 21:49
今年好似特別多beauty brand搞活動咁~
個人就比較鍾意chanel既event,
覺得佢地d主題幾有心思,場景又夠靚:go ...

Chanel啲活動送嘅小禮物成日都好靚,特別鍾意佢送嘅香水sample同化妝袋
儲下當小配件得閒用吓都唔錯~剛剛係希慎又見到佢呢個No5香水小擺件,
同Chanel香水水晶球,靚到哇哇聲

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
天降大任
|
wiyi 發表於 18-11-12 12:37
Chanel啲活動送嘅小禮物成日都好靚,特別鍾意佢送嘅香水sample同化妝袋
儲下當小配件得閒用吓都 ...

jm你買野送架??
好靚個水晶球!!好精緻呀!

fungenergy
|
我上次去左YSL HOTEL覺得幾好玩
仲換左D小禮物
chanel coco cafe本來apply左, 但冇時間去唔到...
ssssum
|
去過一次 chanel 果個,氣氛好好有機打
wiyi
|
天降大任 發表於 18-11-12 16:17
jm你買野送架??
好靚個水晶球!!好精緻呀!

依家係希慎地下個邊有個小小嘅booth,係買夠2000就送嘅小禮物,
我未買架哈哈行過覺得好靚就影左haha
諗住今日放工先落去買!!希望到時仲有啦
WY2864
|
fungenergy 發表於 18-11-12 16:55
我上次去左YSL HOTEL覺得幾好玩
仲換左D小禮物
chanel coco cafe本來apply左, 但冇時間去唔到... ...

YSL Hotel我都記得!我都去了
Chanel啲活動都好多小禮物收,好正
WY2864
|
ssssum 發表於 18-11-12 17:00
去過一次 chanel 果個,氣氛好好有機打

Game centre係呀嗰次個主題係好有趣,又好潮
cat0301
|
Covermark唇膏影相+Dinner event
WY2864
|
cat0301 發表於 18-11-13 15:36
Covermark唇膏影相+Dinner event

原來covermark都有event,有咩特別野?
唇膏的話今次le rough pop up都有lip product,jm有無去?