自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

最緊要有noise,多人識, 返大陸就有市場。

之前有個姓袁的女仔拍鴨王, 跟著大把登台show

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

~緣~ 發表於 18-11-8 01:32
只能夠用一個字形容佢 →C H E A P

認同

珍珠宮

抺茶雪糕 發表於 18-11-8 08:18
好醜樣

但有好body 無加pat 好大鬆, 又唔肥

有咩土豪肯包幾年, 做小五小六, 唔此一層樓, 連還高潮

公爵府

親子王國15週年勳章

jaycee_mami 發表於 18-11-8 08:35
最緊要有noise,多人識, 返大陸就有市場。

之前有個姓袁的女仔拍鴨王, 跟著大把登台show

袁嘉敏出名過佢又係香港小姐又係節目主持,之前形象都ok,反而唔明點解要豁出去。

寶石宮

回覆樓主:

佢個樣非常麻麻

珍珠宮

回覆樓主:

又唔好睇死佢,笑貧不笑娼,當年同香港唔記得龍乜乜一齊拍咸片戈個大6女星,唔記得叫咩名,唔知係咪姓藍,賺到錢即轉去做生意,依加都上左岸啦~
我就做唔到啦~我面皮薄,所以我甘願挨窮

子爵府

盧大力 發表於 18-11-7 23:39
鄧思宸(Seasun)於TVB節目《有樓萬事足》一句「有樓有高潮」,震撼全城,更被視為終極港女的典範!而最近S ...

之前唔係住喺 趙細x 屋企咩

伯爵府

雞有好多種,佢呢種係名符其實的 "Cheap 雞"

珍珠宮

做個靚太 發表於 18-11-8 08:56
又唔好睇死佢,笑貧不笑娼,當年同香港唔記得龍乜乜一齊拍咸片戈個大6女星,唔記得叫咩名,唔知係咪姓藍, ...

個d啊姐能人所不能, 話啊荔枝其實好叻, 讀到書話講得好正

但做個d 揾錢快又多,特登講陰毛...陰毛...想引人入性

果個年代好保守, 叫走光唔係show 事業線

佢有天生好雙乳,好快而上岸

子爵府

sjnl43 發表於 18-11-8 08:41

咁都係既

子爵府

ilikethis2005 發表於 18-11-7 23:53
佢為左錢真係豁晒出去。
無計,紅唔到又無人睇中⋯唯有除晒衫褲睇下之後有無有錢佬睇中。
...

後生女心急搵快錢

子爵府

sjnl43 發表於 18-11-8 08:41

啱喎
反正佢都係睇錢份上
千語就慘啦
陪瞓足5年一層樓仔都無揸手
所以一腳飛起風風

別墅

佢果套價值觀會拍三級片都唔出奇呀

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

淪落到咁呀

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

唔識佢

大宅

仲未搵到水魚咩?

大宅

gobaa49 發表於 18-11-8 01:42
都係靠自己好
片酬唔知夠唔夠佢買二千尺單位呢

可能廁所都未夠

伯爵府

最緊要知道自己做緊咩,路係自己揀
Praise the Lord!  

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

首頁

尾頁

跳至