有冇人知聯合醫院生好唔好?心情好緊張

ShekC9
|
k92957
|
聯合D姑娘好好,我好記得D姑娘成日都話,媽媽要休息多D,如果夜晚搞唔掂,就推黎姑娘房幫你睇住。總體感覺非常好。
蔡小姐0712
|
ShekC9 發表於 18-11-8 02:14

我都想知聯合生點樣,我一直係聯合產檢
sasa0516
|
我岩岩生完2個月
開刀,打直開
護士好好,但半夜學餵奶辛苦d
我好記得第3日我就石頭胸塞奶
有個高級護士長幫我按摩通乳線
過程好痛,但真係好有效,我呢家全人奶
Sincere0855
|
sasa0516 發表於 18-11-8 21:08
我岩岩生完2個月
開刀,打直開

請問你生個時知唔知聯合用咩牌子奶粉?
siufatmama
|
開刀,因為某d原因我同bb都隔離咗,醫生護士知道我掛住個仔,專登幫我影多幾張,仲曬埋相比我,仲好細心去教我
比我揀,我都會繼續揀聯合
sunniewat
|
sasa0516 發表於 18-11-8 21:08
我岩岩生完2個月
開刀,打直開

開刀唔係打橫開咩?點解會打直開嘅?
pigpiglamlam
|
前年生過,非常專業,我係催生,等待過程中姑娘不停問我覺得點,有冇痛多咗,又主動問要唔要笑氣,而唔係孤令令冇人理
KarenC
|
若揀左餵人奶,聯合是否不會給奶粉?
Jessica.C124
|
我下個月都係聯合生呀...好緊張
haha748494
|
心情放輕鬆D,我有同事系果度生,無聽過佢話唔好 嘅。
Sw55
|
Jessica.C124 發表於 18-11-9 13:01
我下個月都係聯合生呀...好緊張

我都係下個月聯合!!又成日半夜假宮縮,搞到個人好緊張
cpycpyhelen
|
ShekC9 發表於 18-11-8 02:14

上個月十一號係聯合生左,啲姑娘都ok既
cyk28
|
回覆 Jessica.C124 的帖子

我都系下個月生啊,好驚
rose0826
|
甘多人聯合生有冇興趣開go
siufatmama
|
KarenC 發表於 18-11-9 07:42
若揀左餵人奶,聯合是否不會給奶粉?

我都揀餵人奶架,但係護士知我未上奶,都會問我補唔補奶粉比bb,你有乜需要同佢地講,佢地都好貼心好友善的
yannylam1314
|
我都係出年5月聯合
麻辣媽咪
|
cpycpyhelen 發表於 18-11-9 16:10
上個月十一號係聯合生左,啲姑娘都ok既
聯合環境點呀?阿姐惡唔惡?
cpycpyhelen
|
麻辣媽咪 發表於 18-11-10 18:50
聯合環境點呀?阿姐惡唔惡?

其實環境都可以既,普通選人房,病房姑娘都唔錯
sasa0516
|
Sincere0855 發表於 18-11-8 23:36
請問你生個時知唔知聯合用咩牌子奶粉?

唔知呀 ,因為如果你餵母乳係唔會補粉