自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

鐘意, 夠快
只要唔好遇著D 人買勁多, 同埋唔識用就可以

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

keikeicat 發表於 18-11-8 11:39
貨物少真係唔想排長龍,而且自己嘟貨幾好玩!

我無咭,又成日唔記得袋八達通,好少用!不過我鐘意 aeon supermarket 嘅快付通!

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

好用

子爵府

回覆樓主:

去百雞,e岸,有自助一定用自助,除非要用coupon

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

seaman1982 發表於 18-11-8 11:41
中意,但一有特價野或者要磅既野就用唔到。

咪係!上次我想自己用磅!揀緊果款生果之時, 比亞姐串! 我心諗有幾難呀
放下自在

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

非常好用,但過額,要另外問拎印花

男爵府

我呀,非常好用,唔使排隊,唔使等前面啲人數散紙俾錢!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

終極熊貓 發表於 18-11-8 11:51
喺bk每次見後話香港落後,無咩邊啲係堅「落後」㗎喎。

首先假設你話無人貼價錢係真(其實我有見過有)

其實佢有人手mark價就順便出埋barcode label, 無幾難啫!係唔夠機! 我覺得
放下自在

伯爵府

回覆樓主:

到,唔洗排隊,自己do就得,阿仔好鐘意幫我do

琥珀宮

終極熊貓 發表於 18-11-8 11:51
喺bk每次見後話香港落後,無咩邊啲係堅「落後」㗎喎。

首先假設你話無人貼價錢係真(其實我有見過有)

咁既然佢慳左幾個人去收銀,點解唔搵返個去磅野貼價錢,做d唔做d,好難留客

水晶宮

回覆樓主:

好方便!

別墅

鍾意, 都幾好玩~

珍珠宮

cattz288 發表於 18-11-8 12:03
咪係!上次我想自己用磅!揀緊果款生果之時, 比亞姐串! 我心諗有幾難呀
...

因為你簡接打爛人飯碗囉!

而家女人地盤, 以致肉檔賣豬肉, 茶樓點心師傳...

收銀好輕省工夫啦, 時間相對彈性

以後會小好多收銀位, 老人點都會用既好在

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好鍾意用

象牙宮

sjnl43 發表於 18-11-8 12:18
因為你簡接打爛人飯碗囉!

若干年前喺pk我都係自助咁撳飛仔比錢架喇! 以前無自助無得揀!家陣有得揀, 仲排隊咁傻
放下自在

伯爵府

超鐘意呀!唔洗成日排長龍,方便好多

大宅

2023年兔年勳章 BB防敏心得分享勳章

超鍾意

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我屋企附近間百佳,有個職員會負責協助人用自助機,例如教人用、幫人磅完出 label,消磁、派印花... 等等

珍珠宮

回覆樓主:

公爵府

我好喜歡用,唔洗排隊,又幾好玩

首頁
12345...9

尾頁

跳至