想試做Liftera-V無針埋線, 有冇介紹??

Chanchingsweet
|
呢排睇好多間美容院都力推呢部Liftera-V無針埋線又話可以V面, 又話即刻見效
想試下先, 請問有冇推介?
wwyo
|
大概價錢其實幾多錢一次?
|
回覆 wwyo 的帖子

我見而家有FB 有幾百蚊試做, 我打算試下先
wwyo
|
Chanchingsweet 發表於 18-11-9 18:04
回覆 wwyo 的帖子

我見而家有FB 有幾百蚊試做, 我打算試下先

幾百蚊一次?但平均唔係試做價係幾錢?
rachelchuchu
|
wwyo 發表於 18-11-13 17:39
幾百蚊一次?但平均唔係試做價係幾錢?

我做果到12000 3次
wwyo
|
rachelchuchu 發表於 18-11-14 14:03
我做果到12000 3次

要連續做?
rachelchuchu
|
wwyo 發表於 18-11-14 15:41
要連續做?

因為距能量始終唔似 hifu hifu能量大所以一次可以 但依個距能量冇咁大 所以要3次 不過我其實做第一次已見效果 我之前一個月做一次做左3次 依家都冇做但 效果幾好 因為我果到真係打足2萬發發數
|
回覆 wwyo 的帖子

我去試做咋, 冇join 不過我見佢除返開都係2千幾蚊一次咁囉, 重有其他facial送
rebeca1347
|
Chanchingsweet 發表於 18-11-8 15:32
呢排睇好多間美容院都力推呢部Liftera-V無針埋線又話可以V面, 又話即刻見效
...

我做開個美容師收試做688
折左大約1100蚊一次
不過係個d蚊型鋪
但勝在唔Hard sell 同價錢夠相宜

ngkayee1030
|
[請問係邊試做?quote]Chanchingsweet 發表於 18-11-9 18:04
回覆 wwyo 的帖子

我見而家有FB 有幾百蚊試做, 我打算試下先[/quote]

sophiechung0302
|
我見返工附近有間小型工作室有無針埋線。
問過係韓國機,試做$888.
不過係中上環,地點未必個個岩,仲要一定BOOKING先做。
見佢單次消費呢點有D吸引,有興趣PM,我俾資料你
MaxMax
|
sophiechung0302 發表於 18-11-17 18:31
不過係中上環,地點未必個個岩,仲要一 ...

Please pm details . Thanks
Bugbugleung
|
rebeca1347 發表於 18-11-16 12:27
我做開個美容師收試做688
折左大約1100蚊一次
不過係個d蚊型鋪

請問係邊度架?能pm資料嗎?thx
Georgette
|
sophiechung0302 發表於 18-11-17 18:31
不過係中上環,地點未必個個岩,仲要一 ...

咁你做過未?請問效果如何?
sophiechung0302
|
Georgette 發表於 18-11-18 12:16
咁你做過未?請問效果如何?
即時效果都可以,無HIFu甘痛,過程都可以接受,唔黑SELL
只係細左D,不過美容師好好傾,真係一人工作室

Georgette
|
sophiechung0302 發表於 18-11-18 12:20
即時效果都可以,無HIFu甘痛,過程都可以接受,唔黑SELL
只係細左D,不過美容師好好傾,真係一人工作室

thx, 可以 pm details嗎?
kjp
|
Chanchingsweet 發表於 18-11-8 15:32
...

炮台山七海商場有間試做無針埋缐$680,買6次平均$1200/次,
一個人做吾黑sell
Loklok1118
|
回覆 Chanchingsweet 的帖子

Time Traveller 時間光學專家 慶祝公司周年紀念,送您Ultra V Lift 無針埋線療程 (無限線數) 一次。

電話預約 : 27884998 / 67466236 [預約時必須說出限時禮遇代碼 : DTD2018]

網上預約 : www.ttuac.com.hk/ultra-v-lift-dtd2018

公司地址: 尖沙咀海防道38-40號中達大廈6樓

立即登記,額滿即止 !

我去試過,做左一次,效果好好,仲要免費😂👍🏻