天貓超市又來直送香港免运費10KG

Yipmin
|
天貓超市又來直送香港免运費10KG,可以即拿券满99减10蚊即用,或199减35,299减60,双11当日用。
Cheuk2012    發表於 18-11-9 09:03
princessgw
|

sarkisfung
|

hohoyin731
|

有冇限買幾錢先免運?搵唔到條款係邊
andyman
|
hohoyin731 發表於 18-11-8 22:34
有冇限買幾錢先免運?搵唔到條款係邊

無限買幾錢。

我仲發現超10KG都唔使比運費。
hohoyin731
|
andyman 發表於 18-11-8 22:41
無限買幾錢。

咁正
andyman
|
hohoyin731 發表於 18-11-8 22:42
咁正
可能驚我地分幾單買
平平常常
|
andyman 發表於 18-11-8 22:41
無限買幾錢。

請問是否現在已經開始,還是要等到11號?
andyman
|
平平常常 發表於 18-11-8 23:30
請問是否現在已經開始,還是要等到11號?

開始左啦.
Cheuk2012
|
回覆 Yipmin 的帖子

謝謝分享
wyl
|
送上門免郵係咪做到雙十一?依家淨係用到$110-$15 coupon
jje
|
Yipmin 發表於 18-11-8 21:43
天貓超市又來直送香港免运費10KG,可以即拿券满99减10蚊即用,或199减35,299减60,双11当日用。 ...

加了購物車,但有一半唔送香港,如手抽紙。
jje
|
Yipmin 發表於 18-11-8 21:43
天貓超市又來直送香港免运費10KG,可以即拿券满99减10蚊即用,或199减35,299减60,双11当日用。 ...

現在買,優惠是否和雙十一様?
Yipmin
|
回覆 jje 的帖子

免运费,已经开始,但券就199减30,299减60只限当日,可以拿100减15/99减10即用
CC雪
|
天貓送貨真係快京東好多,仲送屋企,琴日買咗包米12.5KG,兩排椰子汁,仲有D小食,今日已經收到貨!
Yipmin
|
吾想雙11当日抢,可以同京東比较价格,京東都是免邮,不過上門收20
appleyuen
|

05suey
|
CC雪 發表於 18-11-9 15:50
天貓送貨真係快京東好多,仲送屋企,琴日買咗包米12.5KG,兩排椰子汁,仲有D小食,今日已經收到貨!:g ...

咩米?點解我一選擇米就話超過5KG不送香港?
purplechung
|
Yipmin 發表於 18-11-9 15:42
回覆 jje 的帖子

免运费,已经开始,但券就199减30,299减60只限当日,可以拿100减15/99减10即用 ...

我加左落購物車, 圓圈是灰色按不到, 應該要等11.11先至可以拍。
見咁多位jm都話呢兩隻米好食, 所以想試下

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
CC雪
|
05suey 發表於 18-11-9 22:17
咩米?點解我一選擇米就話超過5KG不送香港?

靚蝦王,我之前都試過買米唔送香港,呢幾日見好多人都話買米,去試下真係得哦,即刻買一包

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊