親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

下月會去芭堤雅並入住central marina那頭,請問由central marina去Terminal 21 - Pattaya 有否雙條車到達,上網搵咗好奈但找不到資訊,只在T21網頁中找到有什麼6號,7號車可到,但不是太明是指巴士定什麼,請問有人知嗎?謝謝!

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

雙條會去到啦, 你到時問下司機就得

子爵府

annann246 發表於 18-11-8 23:16
下月會去芭堤雅並入住central marina那頭,請問由central marina去Terminal 21 - Pattaya 有否雙條車到達, ...

Central marina即係big c, 喺Terminal 21隔兩個街口咋喎,車都唔洗坐啦,行得快5分鐘內碌都碌到過去喎!

wcpcelia    發表於 18-11-9 09:45

珍珠宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 karen508hk 的帖子

謝謝你呀karen508hk

珍珠宮

回覆 TMC3012 的帖子

謝謝TMC3012!

子爵府

annann246 發表於 18-11-9 20:13

謝謝你呀karen508hk

原來我圈錯左,不過都差唔多呢度先啱
Hi

男爵府

牛年勳章

annann246 發表於 18-11-8 23:16
下月會去芭堤雅並入住central marina那頭,請問由central marina去Terminal 21 - Pattaya 有否雙條車到達, ...

行過去,一條直路,terminal 21係街頭,好快

wcpcelia    發表於 18-11-10 17:07

珍珠宮

回覆 babycei 的帖子

babycei, thanks!!!

珍珠宮

karen508hk,沒關係的,有概念知近便可。謝謝你 !

首頁

尾頁

跳至