京東直送收貨,晒下單先

lyh80115
|

趁有包郵直送,買番件重貨:鑄鐵鴛鴦鍋,成5kg,非常聚手,一體成型無焊接;順手整2包乾撈螺螄粉,上次試過好得,因為撈完就可以大啖食,湯粉太燙口啦。

3號落單,昨天到自取點,今日先的起心肝去搬。

更新
21樓:定位手表

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Cheuk2012    發表於 5 天前
evacha
|
lyh80115 發表於 18-11-8 23:44
趁有包郵直送,買番件重貨:鑄鐵鴛鴦鍋,成5kg,非常聚手,一體成型無焊接;順手整2包乾撈螺螄粉,上次試過 ...

Cheuk2012
|
回覆 lyh80115 的帖子

謝謝分享
elaine200311
|
趁有包郵直送,買番件重貨:鑄鐵鴛鴦鍋,成5kg,非常聚手,一體成型無焊接;順手整2包乾撈螺螄粉,上次試過 ...

多谢分享。
jjlai
|

gl
|

請問運費卷可以拿幾多次啊?
lyh80115
|
gl 發表於 18-11-9 10:46
請問運費卷可以拿幾多次啊?

有張50元運費券攞,應該只能攞一次,加上本身免5kg,你可以買一單十幾kg包郵。
https://pro.m.jd.com/mall/active/bVNqyz9wYS9P6vaKeq2y4LxdQhy/index.html

我呢張單過5kg少少,係用咗1張6元運費券,plus會員每月有5張,可叠加使用。
missparent
|
lyh80115 發表於 18-11-9 11:06
有張50元運費券攞,應該只能攞一次,加上本身免5kg,你可以買一單十幾kg包郵。
https://pro.m.jd.com/mall ...

唔知点解可以拎過2張,但係唔比再拎!

lyh80115
|
missparent 發表於 18-11-9 19:34

唔知呢,其實我仲未用張50蚊,未試攞第二次
lyh80115
|
missparent 發表於 18-11-9 19:34

我就用咗3個帳號攞咗共3張,但估計最多只會用1張,都無太多重貨要買。
平平常常
|
看起來有一種樸實的農家風味,特別是那個木蓋。如果中間那個分隔的可以拿起來,就可以煮飯了。

我附近的京東自提站,可以到貨後7天內去拿,時間比很多轉運自提長。
lyh80115
|
平平常常 發表於 18-11-10 11:19
看起來有一種樸實的農家風味,特別是那個木蓋。如果中間那個分隔的可以拿起來,就可以煮飯了。

我附近的京 ...

未知好唔好用,但用完一定係我洗,好有份量。佢自取一向係7日限期。

今日又捕捉到啦,第2次回水 ,前後一共回咗30,要繼續努力

kwankwan717
|
點解我入你個網就有攞coupon果欄
自己搵就冇?
平平常常
|
lyh80115 發表於 18-11-10 15:13
未知好唔好用,但用完一定係我洗,好有份量。佢自取一向係7日限期。

今日又捕捉到啦,第2次回水 :excited ...

我覺得有自取很好啊,多一個選擇。話說今年雙十一貓超在香港也開始有菜鳥驛站了,不過我還沒有用過呢。

今天剛收到京東的第一個包裹,暫時試了馬垻龍五星油粘米,我很滿意。它跟黃色靚蝦王有明顯分別。
lyh80115
|
kwankwan717 發表於 18-11-10 21:15
點解我入你個網就有攞coupon果欄
自己搵就冇?

當時瀏覽器版主頁係入到,我儲存咗個網址。
hinhin_ma
|

... 原來有運費卷... 買左米剛好俾左50元運費...

lyh80115
|
hinhin_ma 發表於 18-11-11 04:10

啱啱買可以取消訂單,凌晨買嘅都得,因為未出庫。
平平常常
|
lyh80115 發表於 18-11-11 10:28
啱啱買可以取消訂單,凌晨買嘅都得,因為未出庫。

原來付了錢,只要還沒有出庫就可以取消訂單?!

淘寶貓超那邊好像不可以的啊,那麼應該是京東自己的物流做得很有效率。
平平常常
|
hinhin_ma 發表於 18-11-11 04:10

遇上雙十一兵慌馬亂,不熟路的話容易有錯漏。
lyh80115
|
平平常常 發表於 18-11-11 10:52
遇上雙十一兵慌馬亂,不熟路的話容易有錯漏。

講起亂,京東章法真係亂嚟 。睇圖,分别昨晚10點及凌晨截圖。