今個星期舒X達牙膏係咪仲抵過上星期啊?

tracy0927
|
第二件半價,而且贈品都好多,精明的JM幫幫眼

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
tansyneko    發表於 18-11-9 13:48
wcpcelia    發表於 18-11-9 10:21
Cheuk2012    發表於 18-11-9 08:38
Potato_K
|

kg21kg21
|
等開門即去買
mickeyeva
|

funbabyhk
|
都係上星期百佳最抵 , 尋日補貨仲買到
買4支 送 4袋一丁,一pack 可口可樂,一排12XL CP雞蛋,一條面紙,2包雲吞
wcpcelia    發表於 18-11-9 10:21
tracy0927
|
funbabyhk 發表於 18-11-9 08:08
買4支 送 4袋一丁,一pack 可口可樂,一排12XL CP雞蛋,一條 ...

今個星期應該喺價錢平左,但萬寧的贈品唔實用,四支清潔液有排用,唔中意
Cheuk2012
|
回覆 tracy0927 的帖子

多謝分享
yvonne818
|
好彩上星期冇買,今日$12x 有4支
milk2008hk
|
我覺得最緊要送既野係要岩自己用
我掛念嫲嫲
|
買4支 送 4袋一丁,一pack 可口可樂,一排12XL CP雞蛋,一條 ...

琴日都送cp蛋
我仲以為5-日買個人護理才送
sasa_sasa
|

請問幾時完啊?
funbabyhk
|
sasa_sasa 發表於 18-11-9 10:39
請問幾時完啊?

唔清楚(可能至尋日)
今日可以試試過機 望吓有冇減就知
wingskitty
|
tracy0927 發表於 18-11-9 07:51
第二件半價,而且贈品都好多,精明的JM幫幫眼

買了,不過要5支牙膏先夠138送洗衣液,我買夠6支
lina9316
|
wingskitty 發表於 18-11-9 11:16
買了,不過要5支牙膏先夠138送洗衣液,我買夠6支

咁多?用到幾時
wan1204
|
我琴日去搵已經唔齊, 無CP, 無雲吞
fionlei88
|
我等緊佢送紅威寶,啱用過清潔液
ttjl7
|
多謝報料
dorchiu
|

我屋企附近間 PK 無 promo
tracy0927
|
dorchiu 發表於 18-11-9 11:45
我屋企附近間 PK 無 promo

今日百佳、屈臣氏、惠康都冇promo,JM喺昨日買,仲做緊上星期嘅promo
cy101
|
惠LONG 有做PROMOTION! 啱啱先睇完免費報紙!