大家有咩唔開心都唔好係BK講!

kaman0617
|

BK問都唔會問你意願將你個熱烈POST內容擺去頭版!
BK係咪D高層無乜腦諗題材要將人地既話題當創作

oceandeepsea
|
講得出黎都預左,唔係依度,就報紙
Sumyeema1
|
kaman0617 發表於 18-11-9 10:24
BK係咪D高層無乜腦諗題材要將人地既話題當創作 ...

以前有pm問意願bor...
vivibabyvivi
|
有問喎
kaman0617
|
Sumyeema1 發表於 18-11-9 10:33
以前有pm問意願bor...

而家唔會問
kaman0617
|
oceandeepsea 發表於 18-11-9 10:30
講得出黎都預左,唔係依度,就報紙

咁下次去生果報講啦,又有錢收
wachau
|
kaman0617 發表於 18-11-9 10:36
咁下次去生果報講啦,又有錢收

當真
losttoa
|
大把報紙 記者響度搵食啦
MM2H
|
始終係一個公開的論壇,其實問題係邊?
crystal媽咪
|
kaman0617 發表於 18-11-9 10:24
BK係咪D高層無乜腦諗題材要將人地既話題當創作 ...

早兩星期有jm寫咗叫記者唔好攞料,不過都照畀人放上報紙。 去使用意見問,得到嘅回覆就係呢度公開嘅論壇。
bk放頭版冇問題,其實好多人都睇到。放報紙我就覺得有商榷嘅餘地,但大前題係個人資料自己也唔好post咁多
ssssum    發表於 18-11-9 19:47
Poyau    發表於 18-11-9 14:31
JD930    發表於 18-11-9 12:14
stitch2012
|
垃圾記者何其多, 下次開親PO都要加多句, "自認垃圾+無能既記者, 就攞我單料去上報啦"
SIRIABABY    發表於 18-11-10 11:53
Poyau    發表於 18-11-9 14:31
anncee    發表於 18-11-9 12:29
kaman0617
|
MM2H 發表於 18-11-9 10:47
始終係一個公開的論壇,其實問題係邊?

BK擺埋上fb...
kaman0617
|
stitch2012 發表於 18-11-9 10:59
垃圾記者何其多, 下次開親PO都要加多句, "自認垃圾+無能既記者, 就攞我單料去上報啦" ...

hs3290
|
呢度阿豬阿狗都睇到 .唔想人知唔想人講同屎塔講囉
kaman0617
|
hs3290 發表於 18-11-9 11:02
呢度阿豬阿狗都睇到 .唔想人知唔想人講同屎塔講囉

多謝阿豬你回覆
MM2H
|
kaman0617 發表於 18-11-9 10:59
BK擺埋上fb...
原來係咁,你唔講都真係唔知原來bk有fb...

咁就唔係好啱,一地兩檢都要有機制,唔應該兩邊自由行,一個平台還一個平台麻
JD930
|
crystal媽咪 發表於 18-11-9 10:56
早兩星期有jm寫咗叫記者唔好攞料,不過都照畀人放上報紙。 去使用意見問,得到嘅回覆就係呢度公開嘅論壇。 ...

crystal媽咪
|
垃圾記者何其多, 下次開親PO都要加多句, "自認垃圾+無能既記者, 就攞我單料去上報啦" ...

神回。
加咗呢句有自知之明嘅都唔會攞嚟用
Janicefin
|

萬一記者自認垃圾照抄,一定要開post 唱佢。
SIRIABABY    發表於 18-11-10 11:56
kk80400
|

呢個得 唔知會唔仲有d面皮厚嘅人