懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

期待續集!我未生前都好鐘意睇人地既生產記錄,吸收下經驗

大宅

DADACHUN 發表於 18-11-12 16:54
回覆 西瓜MAMA 的帖子

就係唔想咁快要湊佢... 想抖返日先... 但係又驚返到屋企更加搞唔掂... ...

慢慢考慮清楚

大宅

RubyYu07 發表於 18-11-12 17:00
期待續集!我未生前都好鐘意睇人地既生產記錄,吸收下經驗

我有左個陣 成日睇嚇自己

珍珠宮

西瓜MAMA 發表於 18-11-12 17:18
我有左個陣 成日睇嚇自己

起碼有個心理準備,到時都唔會咁驚青

民房

我11月中都係聯合生,但我覺得產房護士同產後病房護士大部份都好惡,可能太多野做👿我生既時候差d 生唔出,痛到我都唔知點,佢地只係不停叫你出力,勁惡,心諗我都係黎生仔姐,可唔可以態度好少少。。。。產後病房教餵人奶既其中有d 姑娘都好惡,係咁叫你坐好d, 唔係咁坐,大佬呀,人地個傷口好x 痛,真係坐唔到嘛。。。佢就係咁話你,勁冇耐性,真係好想喊,點解要咁慘。。。。有錢一定要去私家生,但之前2胎去廣華同伊利沙伯 d 姑娘都好好架喎,真係咁啱遇到d 惡姑娘

BTW,之後亞仔要照燈,個度d 姑娘就好好多,超nice 同超helpful, 可能對住bb 同對住大人既分別,對得多大人係燥底d😂

大宅

amysun621 發表於 18-12-6 19:35
我11月中都係聯合生,但我覺得產房護士同產後病房護士大部份都好惡,可能太多野做👿我生既時候差d ...

竟然除左產前房某幾個姐姐比較惡 我遇到個d都幾好~係產房生個陣大家都好冷靜 無叫到拆天 每次用力佢地都話 好 停一停再黎 加油阿 就得啦!個產房好平靜

首頁

尾頁

跳至