自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

筆直唔多,而家諗緊買咩禮品送比長輩,現金就唔考慮,想買禮物

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

pinkywong36 發表於 18-11-9 11:04
筆直唔多,而家諗緊買咩禮品送比長輩,現金就唔考慮,想買禮物

去金舖睇啲細細哋嘅畀你選擇,或買金元寶吖!都好靚
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

crystal媽咪 發表於 18-11-9 11:17
去金舖睇啲細細哋嘅畀你選擇,或買金元寶吖!都好靚

呢個筆直會唔會太細?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

pinkywong36 發表於 18-11-9 11:18
呢個筆直會唔會太細?

空心嘅。
如果以你食一餐壽宴其實ok。表心意吧了。
真金就會細,除非你買24K包金、少少鍍金

不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

pinkywong36 發表於 18-11-9 11:18
呢個筆直會唔會太細?

畀你望下。呢間叫做(威揚金藝)。不過而家淨係得番新蒲崗office,上去買要預先約同可以叫佢係倉攞定一兩個咁就唔使等咁耐。 我尋日先上去買咗個擺設,送畀老細結婚用

Poyau    發表於 18-11-9 11:47

大宅

crystal媽咪 發表於 18-11-9 11:26
畀你望下。呢間叫做(威揚金藝)。不過而家淨係得番新蒲崗office,上去買要預先約同可以叫佢係倉攞定一兩個 ...

唔該你呀,我去睇下先

crystal媽咪    發表於 18-11-9 15:24

首頁

尾頁

跳至