平平地面膜

Fion710
|
純分享不是打手,我覺得呢款幾好,用完好保濕

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Pollyowen
|
學生年代有用依個牌子, 佢出左好多款mask
goo_littlebb
|
朋友介紹我用RAYS 同埋 ANNABELLE, 泰國牌子, 好平仲要係蠶絲膜.
wachau
|

叮妹
|
我都系

wcpcelia    發表於 18-11-10 17:52
力神
|
NGP系列都好用
Fion710
|
叮妹 發表於 18-11-9 12:18
我都系

SUKI20062014
|
我覺得森田藥莊的都好用.藍色果只.
paramount1980
|
goo_littlebb 發表於 18-11-9 11:54
朋友介紹我用RAYS 同埋 ANNABELLE, 泰國牌子, 好平仲要係蠶絲膜.
I am using them. Very good! High CP value
baby_yee
|
以前都有用呢隻, 而家轉左用ray都唔錯
xp
|
請問ray係邊到出㗎?有無圖睇呀?
annafong
|
幾$/pc
stepo
|
我的美麗日記好好用。
SUMMER581
|
呢個牌子真係唔錯, 基本上款款都用過 最鐘意墨西哥仙人掌
Moppyhaha
|
我都一直冇變過心..

mydearson
|
好用又抵用
saisai0325
|
RAY真係又平又好用, 勁貼面
liuliu
|
最愛用紅酒Mask
請問有無人知道,美肌x誌邊到有賣,用過試用裝好正,但萬x、屈人寺和其他藥粧無售
michellechiu02
|
Fion710 發表於 18-11-9 11:33
純分享不是打手,我覺得呢款幾好,用完好保濕

平mask我用lululun既蜜瓜味,日本買唔記得幾錢,但hktvmall買$37/一包,一包7塊
我敏感肌兼易出粒粒
連敷7日d粒粒兼紅印無晒
p.s.非獨立包裝

麵包超人^o^
|
michellechiu02 發表於 18-11-9 16:02
平mask我用lululun既蜜瓜味,日本買唔記得幾錢,但hktvmall買$37/一包,一包7塊
我敏感肌兼易出粒粒
連敷7 ...

佢佢好快乾晒咁,無乜精華,請問你點keep呀?