楊冪唐嫣兜口兜面互當透明

ourrr
|
唐嫣早前喺維也納結婚,閨蜜楊冪卻缺席,兩人不和傳聞已甚囂塵上,如今又添一筆..

楊冪唐嫣兜口兜面互當透明 戲都唔做喇

https://hk.entertainment.appleda ... e/20181108/58890934
wachau
|
真性情
stitch2012
|
咩事反面既?
金三珣
|
有咩過折?
mariefish
|

ourrr
|
stitch2012 發表於 18-11-9 12:06
咩事反面既?
這對中國好閨蜜關係生嫌隙,疑似起因於3年前黃百鳴公司籌拍中韓合資喜劇《賞金獵人》,兩人都想要和韓星李敏鎬合作,但最終就由唐嫣勝出,之後導演陸川拍《九層妖塔》,又從兩人之中選擇了唐嫣。之後陸續傳出唐嫣、楊冪工作團隊互爭微博熱搜第一、唐嫣工作室又不小心在微博轉發了一篇批楊冪演技的文章,雖然事後工作室解釋是帳號被盜,但就沒人相信,自此就傳出雙姝不合傳聞..

Poyau    發表於 18-11-9 14:55
florapang0426
|
娛樂圈所謂的閨蜜
冰糖檸檬
|
傳聞楊冪嬲唐嫣搶晒啲好角色做 (例如:賞金獵人),又話在網絡上被佢啲FANS攻擊之類。
ccllmama
|
金三珣 發表於 18-11-9 12:09
有咩過折?

搶戲做
secretrose
|
ourrr 發表於 18-11-9 11:54
唐嫣早前喺維也納結婚,閨蜜楊冪卻缺席,兩人不和傳聞已甚囂塵上,如今又添一筆..

楊冪唐嫣兜口兜面互當透 ...

姓唐個個乜水?
rose-mag
|
楊冪都幾小氣,個個閨蜜佢都唔妥咁。
角色最後花落誰家都唔到演員自己一人控制,
唐嫣唔做都未必輪到佢。
HAPPY~123
|
我鍾意唐嫣
luckybaby2011
|
rose-mag 發表於 18-11-9 13:06
楊冪都幾小氣,個個閨蜜佢都唔妥咁。
角色最後花落誰家都唔到演員自己一人控制,
唐嫣唔做都未必輪到佢。 ...

原來只係4年、老公閏蜜都淡哂、真係要檢討下
rose-mag
|
luckybaby2011 發表於 18-11-8 21:40
原來只係4年、老公閏蜜都淡哂、真係要檢討下

唔只唐嫣,以前楊冪同劉詩詩同時演仙劍,當時都好朋友,去到結婚已經冇對方影,仲有胡歌,仙劍時又係一齊玩,後來微博互相取消關注。
pi0219
|
楊冪睇黎都唔係善男信女, 脾氣又大.
|
rose-mag 發表於 18-11-9 14:03
唔只唐嫣,以前楊冪同劉詩詩同時演仙劍,當時都好朋友,去到結婚已經冇對方影,仲有胡歌,仙劍時又係一齊 ...

我個人較鍾意唐嫣, 不過睇嚟楊冪人緣幾差吓喎
hohoho2013
|
rose-mag 發表於 18-11-9 14:03
唔只唐嫣,以前楊冪同劉詩詩同時演仙劍,當時都好朋友,去到結婚已經冇對方影,仲有胡歌,仙劍時又係一齊 ...

咁多朋友都疏遠佢,楊冪d性格應該都好有問題
Poyau
|
真情流露
櫻花bb
|
HAPPY~123 發表於 18-11-9 13:09
我鍾意唐嫣

我都係
Msolivialeung
|
所謂既友情