自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

hohoho2013 發表於 18-11-9 14:45
咁多朋友都疏遠佢,楊冪d性格應該都好有問題

娛圈好少做到咁出面、所以個人都真係有點問題

珍珠宮

開心吸收勳章

冰糖檸檬 發表於 18-11-9 12:53
傳聞楊冪嬲唐嫣搶晒啲好角色做 (例如:賞金獵人),又話在網絡上被佢啲FANS攻擊之類。 ...

唐可能有實力,導演又喜歡她,怎能怪人唔選她做女角。

禁止訪問

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

rose-mag 發表於 18-11-9 14:03
唔只唐嫣,以前楊冪同劉詩詩同時演仙劍,當時都好朋友,去到結婚已經冇對方影,仲有胡歌,仙劍時又係一齊 ...

佢好似同胡哥一齊過,散左先取消對方。不過楊都係大脾氣,所以無咩好友,可能由細到大都靚女比人就慣,吾識睇人感受。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

0q.cathy 發表於 18-11-9 00:23
佢好似同胡哥一齊過,散左先取消對方。不過楊都係大脾氣,所以無咩好友,可能由細到大都靚女比人就慣,吾 ...

好似兩人都否認,胡歌只承認過一個女朋友,叫薛佳瑩,之後傳過佢係追林依晨,楊冪應該唔係真正一齊,或者大家有過好感,楊冪好快就同劉凱威撻著有埋小糯米。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

原來不和

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

rose-mag 發表於 18-11-9 13:06
楊冪都幾小氣,個個閨蜜佢都唔妥咁。
角色最後花落誰家都唔到演員自己一人控制,
唐嫣唔做都未必輪到佢。 ...
唐嫣高過佢, 氣質都好D

楊冪生完個女都無咩點理, 掉左係香港就算, 其實我覺得佢個人真係麻麻地

大宅

2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

唐嫣幾好

伯爵府

pi0219 發表於 18-11-9 14:08
楊冪睇黎都唔係善男信女, 脾氣又大.

子爵府

回覆樓主:

我鍾意美糖多d 楊整容都整幾多下 樣都串串地

首頁

尾頁

跳至