有金沙城中心500元餐卷,想食lunch buffet ,請問邊間好食?

rvin920
|
有金沙城中心500元飲食餐卷,一家三口諗住食lunch buffet (諗住唔使補貼太多),請問邊間好食?我地唔使生蠔,但想有蟹腳.....請多多指教!!!
fiona.lay
|
我前年食過GrandHyatt 都OK~當時好似仲有北京填鴨,但我又覺得Buffet 好多都差唔多,所以多數睇價錢做人。如果我過去澳門食自助餐,都會睇呢篇文,優惠都幾齊架! https://www.moneyhero.com.hk/blo ... utm_campaign=bforum
wcpcelia    發表於 18-11-10 17:15
leng1999
|
rvin920 發表於 18-11-9 11:59
有金沙城中心500元飲食餐卷,一家三口諗住食lunch buffet (諗住唔使補貼太多),請問邊間好食?我地唔使生蠔 ...

我昨晚試左奧旋Grand Orbit 有蟹腳,我覺得甜品非常好食。亦有大閘蟹,但我唔s,所以冇試。
sunnygirl
|
喜來登盛宴唔知好唔好呢?
leng1999
|
sunnygirl 發表於 18-12-4 16:18
喜來登盛宴唔知好唔好呢?

都好好

我今次試左5間,盛宴、奧旋、豐竹都好好食。巴黎人同MGM 既盛事就一般。
sunnygirl
|
leng1999 發表於 18-12-5 14:19
都好好

我今次試左5間,盛宴、奧旋、豐竹都 ...

厲害呀試5間
leng1999
|
sunnygirl 發表於 18-12-5 14:29
厲害呀試5間

哈哈,因為買左金沙688食4間既活動 然後又未去過mgm,帶阿媽食勻澳門
wcpcelia    發表於 5 天前
sunnygirl
|
leng1999 發表於 18-12-5 15:02
哈哈,因為買左金沙688食4間既活動 然後又未去過mgm,帶阿媽食勻澳門
...

孝順
leng1999
|
sunnygirl 發表於 18-12-5 22:00
孝順

佢辛苦左多年,而家又年紀大啦。去得一次系一次,今次去完日本去澳門