360銀聯咭優惠即減$5

civil_servant
|
Aidenlo 發表於 18-11-13 21:51
佢同我講唔退得
我打左去銀聯,等緊回覆,唔知會唔會覆呢
佢話25-10同10-5唔可以同時用wor, 我用ICBC

我都係icbc, 果個主管仲話你張咭唔好再用
civil_servant
|
civil_servant 發表於 18-11-13 22:03

我用hsbc攞到2個優惠
wcpcelia    發表於 18-11-14 10:12
Aidenlo
|
civil_servant 發表於 18-11-13 22:03

咁我唔用ICBC 啦
今個week 試下hsbc

同一個人可以同一日用2張唔用既card 用2個25-15嗎?
maggiejojo
|
每間360職員的態度都好唔同,有些勁好人,有些黑口黑面,態度好差,唔知大家有無同感
|

我上星期ICBC用到减10+5呀!
T_123
|
civil_servant 發表於 18-11-13 14:10
上次我都有睇單,冇減到,我即同問佢地,佢地都冇諗住要處理,只係叫我打電話去銀聯,跟住要退單,就好大 ...

個個唔同...
T_123
|
maggiejojo 發表於 18-11-13 22:23
每間360職員的態度都好唔同,有些勁好人,有些黑口黑面,態度好差,唔知大家有無同感
...

我去同一間,有一個好主動每個客都問有無銀聯卡,提有優惠. 下一次去係另一個,我自己問完俾銀聯但無減到.
我都唔知幾時得幾時唔得

艾菲BB
|
我今晚(13號)去買,佢話優惠名額已滿
Littlekitty123
|
艾菲BB 發表於 18-11-13 23:04
我今晚(13號)去買,佢話優惠名額已滿

今晚我去,話信用卡機壞了,無話滿額,我先用了一次,咁快就無得買
wcpcelia    發表於 18-11-14 10:12
yogurtc
|
360cheap到爆, 我今日去佢話部銀聯機壞咗冇得減
BeBeCat
|
但係傍晚行過仲見貼晒好多買$10減$5嘅廣告牌出來嫁喎? 今晚已經滿額優惠完結了?佢之前仲話呢個優惠做到12月31日……
T_123
|
BeBeCat 發表於 18-11-14 02:10
但係傍晚行過仲見貼晒好多買$10減$5嘅廣告牌出來嫁喎? 今晚已經滿額優惠完結了?佢之前仲話呢個優惠做到12 ...

小低子
|
quota滿左?我而家先見到呢個po炸
noodleball
|
BeBeCat 發表於 18-11-14 02:10
但係傍晚行過仲見貼晒好多買$10減$5嘅廣告牌出來嫁喎? 今晚已經滿額優惠完結了?佢之前仲話呢個優惠做到12 ...

仲諗住隔幾日就買一樣野,可以減下5蚊

二世龜
|
T_123 發表於 18-11-13 13:50

見有另一post討論,每個收銀都唔同.. 見銀聯單下面會有減到 ...

咁要問清楚
我次次睇銀聯單都有減(左下角)
meii939
|
maggiejojo 發表於 18-11-13 22:23
...

因為呢間公司對職員好刻薄,佢哋個個都做到好忟
maggiejojo
|
meii939 發表於 18-11-14 10:01
因為呢間公司對職員好刻薄,佢哋個個都做到好忟

哦,明白,所以冇優惠,我好小入去,d野都唔平
siutse
|
我尋晚去都係話額滿冇得減
achan888
|
額數會否每日計 優惠仲有個半月喎......
BeBeCat
|
我啱啱上銀聯個網站睇不購物優惠,見到真係冇咗優品360喎。 以前係見到有優品360同銀聯合作嘅優惠會做到12月31日。可能真係已經 優惠額滿提前下架了

http://www.unionpayintl.com/hk/promotion/tcm/index.shtml