360銀聯咭優惠即減$5

SKB
|
突然取消左,咩事?
szeszephoebe
|
我琴晚唸住去買野, 職員話壞左機
BeBeCat
|
我諗真係冇哪…… 頭先食午飯去鋪頭睇過,佢地已經拎走曬嗰啲買$10減$5嘅廣告牌哪!
wcpcelia    發表於 18-11-14 14:51
T_123
|
BeBeCat 發表於 18-11-14 14:44
我諗真係冇哪…… 頭先食午飯去鋪頭睇過,佢地已經拎走曬嗰啲買$10減$5嘅廣告牌哪! ...

DouMiMa
|
昨天不記得帶銀聯卡,今天再去話滿額
purutaz
|
史立B
|
取消左
purutaz
|
做優惠做到咁 小家
qualcomm
|
係因為工行同建行轉了系統,就算插卡都可以時有時無,員工被客人罵得太多,所以暫停
wcpcelia    發表於 18-11-15 14:43
noodleball
|
史立B 發表於 18-11-14 21:17
取消左

放工去一個客都冇,冷清清!一冇優惠就見真章
reneew
|
qualcomm 發表於 18-11-15 09:52
係因為工行同建行轉了系統,就算插卡都可以時有時無,員工被客人罵得太多,所以暫停
...

咁其他銀行呢?係唔係仲有得扣?
MM2005
|
昨晚去都無$10-5了
BB2000
|
回覆 MM2005 的帖子

我頭先去,見搣晒D纸
simon138
|

回覆 BeBeCat 的帖子

Are still have $25 -$10 ??

http://www.unionpayintl.com/cardholderServ/serviceCenter/merchant?language=hk

BeBeCat
|
我唔知呀我都冇閃付。你星期六去買嘢前問清楚收銀員先睇下有冇得用 …… 我淨係見佢哋舖頭入面所有關於銀聯優惠嘅廣告已經拎走曬哪
ng
|
今日去收銀話銀聯優惠暫停
T_123
|
qualcomm 發表於 18-11-15 09:52
...

yaya_c
|
simon138 發表於 18-11-15 18:18
回覆 BeBeCat 的帖子

Are still have $25 -$10 ??

這個逢星期六先有, 同埋係職員按制減左先架, 照計應該無影響, 聽日星期六你可以去問下先.
tempooo
|
小低子
|
yaya_c 發表於 18-11-16 09:58
這個逢星期六先有, 同埋係職員按制減左先架, 照計應該無影響, 聽日星期六你可以去問下先.
...

呢個$25-$10,係用卡定閃付呀?