高錦安醫生,孫錫鴻醫生,劉珮琪醫生

manelephant
|
第一胎想開刀生

請問有冇jm睇過以上嘅醫生,可以分享一下,thx!!
mikabab3
|
睇緊劉醫生幾幽默既醫生搵左佢接生,老公要女醫生
高醫生照結構 幾詳細唔急 照唔到出去行陣再照 但等好耐
孫醫生有次急症睇佢 等好耐好耐...有啲趕 但整體感覺良好
hontari
|
睇緊劉醫生,細心有耐性又溫柔
比起上胎睇另一個,劉醫生好好多倍
minasam
|
我 book 左下星期六搵劉醫生開刀
下星期再確認多次 bb 狀況, 因為我本身係想順產
劉醫生始終係女醫生, 佢細心 D 同埋了解媽媽擔心 D 咩
我搵高醫生照結構, 都 ok, 但星期六等左好耐...
孫醫生我無睇過, 因為好驚多人等得耐
little_hk
|
上胎同今胎都係搵高醫生,上胎開刀都搵佢~今胎準備都係~
不過越黎越多人搵佢產檢,今胎產檢時間比上胎短左~
佢都好細心好nice

孫醫生上胎睇過一,2次
等好耐好耐,
雖則15分鐘喺房,但左右房來回睇症
(2年前)

soha2018
|
剛搵高醫生開刀,手勢好好,2日落地,第三日已行來行去
傷口開得好底,所以應該唔多覺,我自己就好滿意喔。
西瓜MAMA
|
孫醫生照結構 等左好耐
入到房打開個肚又要等10分鐘
之後照之前sell左幾次t21
照唒所有器官,但4d同3d圖全部唔清
承為3500~~~~~
SzepuiLau
|
mikabab3 發表於 18-11-9 14:32
高醫生照結構 幾詳細唔急 照唔到出去行陣再照 但 ...

劉醫生幾錢?thanks
clibwm21295
|
mikabab3 發表於 18-11-9 14:32
高醫生照結構 幾詳細唔急 照唔到出去行陣再照 但 ...

想請問下,如果搵劉醫生佢接生要邊一間醫院?
mikabab3
|
SzepuiLau 發表於 18-11-12 04:17
劉醫生幾錢?thanks

尋日出院 浸會順產3日2夜 5萬有找
mikabab3
|
clibwm21295 發表於 18-11-12 10:49

浸會 法國 仲有間唔記得(emoji)
Wendy555
|
mikabab3 發表於 18-11-13 08:14
五萬唔洗真係好抵喎!!
Wendy555
|
clibwm21295 發表於 18-11-12 10:49
問過浸會,法國,聖保祿,養和,荃灣港安,港怡,嘉諾撒,寶血都有呀(冇記錯)
manelephant
|
西瓜MAMA 發表於 18-11-12 01:56
孫醫生照結構 等左好耐
入到房打開個肚又要等10分鐘
之後照之前sell左幾次t21

點解會唔清嘅?? 係咪部機唔夠新?? 佢係咪淨係有t21?? 有冇nifty pro㗎??
clibwm21295
|
Wendy555 發表於 18-11-13 12:51
問過浸會,法國,聖保祿,養和,荃灣港安,港怡,嘉諾撒,寶血都有呀(冇記錯)
...

感謝你
soha2018
|

你意思係住院、手術室、醫生等等嗎? 順產原來平好多喎
我開刀的...
di.
|

可唔可在講下個breakdown參考下~~,
Ivykwok01
|

5萬順產 係咪無痛分娩?
karen04
|
manelephant 發表於 18-11-9 13:03
第一胎想開刀生

請問有冇jm睇過以上嘅醫生,可以分享一下,thx!!

我8月法國醫院順產,劉醫生接生,埋單44000左右。
love_sukaa
|
karen04 發表於 18-11-13 21:43
我8月法國醫院順產,劉醫生接生,埋單44000左右。

我12月都搵劉醫生接生,你有冇join package同埋住幾多日?

另外跟醫院個走佬list 執野係咪已經足夠?thx