請問Jm Moschino 背囊邊度有得買?

asd456
|

請問呢個款大size 邊度可以買到,謝謝幫忙!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Wingwingm
|
我見d代購呢排成日po moschino backpack, 其實係咪好hit?
asd456
|
Wingwingm 發表於 18-11-9 13:37
我見d代購呢排成日po moschino backpack, 其實係咪好hit?

唔知呢!但我自己一直都想買,代購唔知真定假,所以未敢買
Wingwingm
|
asd456 發表於 18-11-9 13:40
唔知呢!但我自己一直都想買,代購唔知真定假,所以未敢買

我見代購話mini size 3100, 大size 唔知了
asd456
|
Wingwingm 發表於 18-11-9 13:43
我見代購話mini size 3100, 大size 唔知了

代購有啲仲平
horsepant
|
Wingwingm 發表於 18-11-9 13:37

又興番? 記得1992年定93年, 去池袋Tobu掃貨, wallet, purse, key chain, 自己買又幫同事買, japan version 唔太貴, 諗番起都興奮
vivibabyvivi
|
Selfridges, 不過啲字唔係金色

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
asd456
|
vivibabyvivi 發表於 18-11-9 13:54
Selfridges, 不過啲字唔係金色

請問邊度嚟?
洋洋
|
horsepant 發表於 18-11-9 13:45
又興番? 記得1992年定93年, 去池袋Tobu掃貨, wallet, purse, key chain, 自己買又幫同事買, japan versio ...

係囉,興咩?
vivibabyvivi
|
asd456 發表於 18-11-9 14:52
請問邊度嚟?

Selfridges, 英國百貨公司網站
asd456
|
vivibabyvivi 發表於 18-11-9 16:00
Selfridges, 英國百貨公司網站

thanks 我去看看