唔知大家有冇留意到.......

MAORI1437
|
早幾日同C6行yoho mall, 行到嬰兒用品果層,行完chicco 睇bb玩具, 沿途經過 0/3 baby, 發現店內售貨員係全男班(當時店只得2個售貨員都係男)我同C6講"好少好少男人賣bb車.." C6拉左我入舖頭行左個圈,之後C6話"呢間公司有料請到有啲質素嘅男sales賣bb用品"
C6其實好好,拍拖到而家有仔一齊(目及)有女齊齊望, 咁樣又可以同C6多話題又增進感情。
qutong
|
MAORI1437 發表於 18-11-9 15:27
早幾日同C6行yoho mall, 行到嬰兒用品果層,行完chicco 睇bb玩具, 沿途經過 0/3 baby, 發現店內售貨員係全男 ...

請問樓主想表達啲乜野?
李豆豆
|
qutong 發表於 18-11-9 15:42
請問樓主想表達啲乜野?

同問,完全唔明
肥豹
|
qutong 發表於 18-11-9 15:42
請問樓主想表達啲乜野?

NatalieTY
|
早幾日同C6行yoho mall, 行到嬰兒用品果層,行完chicco 睇bb玩具, 沿途經過 0/3 baby, 發現店內售貨員係全男 ...

留意到乜野 0/3 baby全男班定你C6好好
SiuBBee    發表於 18-11-9 19:54
SiuBBee    發表於 18-11-9 19:54
yurijm
|
留意到樓主c6?

Mrs9588
|

baby_yee
|
留意到你地有仔有女齊齊眅?
stepo
|

想講乜
樂富
|
留意c6
natachiu
|
此鋪重點?
newspaperhang
|
重點係男sales定樓主老公
elangel
|
Sorry... 我只留意到你...9588
SiuBBee    發表於 18-11-9 19:55
ccllmama
|

我理解有問題
elangel
|

Delete 。重覆了
water_ma
|
閱讀理解
至愛朱古力
|
請重組?完全9588, 零分。
natachiu
|
至愛朱古力 發表於 18-11-9 16:35
請重組?完全9588, 零分。

樓主 39567 送分比大家
tsung
|

wantaima
|
重點係邊