自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

回覆樓主:

男sales服務好d

珍珠宮

個個字都識,夾埋一齊完全唔知嗡乜

侯爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

qutong 發表於 18-11-9 15:42
請問樓主想表達啲乜野?

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

回覆樓主:

想講男sales 定c6

子爵府

回覆樓主:

我都係一樣,正常咁睇哂成篇,以為佢初期想講而家啲男人唔介意做以前被視為女性既工作,similar to 化妝品店,我以為樓主想帶出呢樣野,跟住又話同老公有仔一齊睇,就咁完左,我正R緊頭。

再睇大家既留言,原來唔係我一個人有睇野有問題,係大家都唔明。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

樓主想話讚佢c6好好
一齊昅仔、女!
~完~

水晶宮

回覆樓主:

我睇左2次,我估樓主是講緊2樣野對嗎?

1 樓主發現好少全男sales的bb用品店,想問有冇其它jm有冇1樣的同感?

2 藉著身邊好微鎖的事,認真的探討時都可以成為2夫妻的話題

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

佢老公帶佢入去睇男sales,所以佢好老好好,唔係睇女仔?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

ICbaby 發表於 18-11-9 19:41
樓主想話讚佢c6好好
一齊昅仔、女!
~完~

我都係咁諗

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

樓主可能想講見到0/3baby請男士做sales,佢老公就覺得公司係專登請高質男嚟冧啲媽媽,又覺得自己有個大方唔小器嘅老公,乜都可以講好幸福。

呢啲係日常事,樓主想同大家分享吓咁囉。。。

首頁

尾頁

跳至