想買西褲見工

一拳超人
|
想平平買條西褲見工, 去過G3000, 成$390 一條, 真係幾貴下,

有無邊度有D 經濟實惠D 既選擇呀?
H&X 我都去過, 好似無乜女裝西褲款咁, 男裝就多
ccn008
|
旺角何利活中心有suit賣,應該有單賣西褲
stepo
|
ccn008 發表於 18-11-9 16:12
旺角何利活中心有suit賣,應該有單賣西褲

上次成套現成 $680
stepo
|
一拳超人 發表於 18-11-9 16:04
想平平買條西褲見工, 去過G3000, 成$390 一條, 真係幾貴下,

何李活中心唔駛咁貴
cbeyond
|
$390西褲, 現在物價都唔叫貴呀
me920
|
uniqlo 有冇?
佢都有D 斯文D的褲
cookietown
|
 zaxa有D西褲$259咋, 仲要靚架, 好過HXM 同G20xx 好多
Stella6275
|
Bossini 都有 百幾蚊條 布質地
kikiboy
|

G3000
tsung
|
試吓去U記
Poyau    發表於 18-11-9 18:05
pbpk03845784
|

390都可以接受啦

Btw...花園街可能有。。。
一拳超人
|
cookietown 發表於 18-11-9 16:24
 zaxa有D西褲$259咋, 仲要靚架, 好過HXM 同G20xx 好多

謝謝你
我過二日去zara睇下先
Supertalkative
|

要平就淘寶!急用gu h&m 都ok!

香港買平的會起毛粒! g3xxx係舒服少少

sunshine0613
|
cookietown 發表於 18-11-9 16:24

Zaxx 西褲料 好過G2xxx?
angelacch
|

瑪莎啦
miffyumiffy
|
我在Baleno買了2條貼腳款,減價$119
一拳超人
|
miffyumiffy 發表於 18-11-9 18:48
我在Baleno買了2條貼腳款,減價$119
都係西褲質料定係棉果D?
一拳超人
|
angelacch 發表於 18-11-9 18:40
瑪莎啦

謝謝, 聽日都會去望望
toffeechoco
|
我鍾意G3000西褲, 牌型啱我, 我會等佢減到599兩條時買兩條一模一樣黑色既, 返工啱哂
TMC3012
|
Uniqlo 啦, 我之前都係買佢去見工, 2舊水唔駛燙
Zara都ok, 但我去果日太多人試, 唔想排隊