[血拼分享!] SOGO感謝周年慶掃貨分享

卡卡主意
|

現場好多人呀!

掃左好多筍野

今日<尖沙咀限定>
1. 持久控油底霜套裝, $240蚊!
2. 高保濕防曬套裝, $252 ja!

仲買左科研緊緻精華套裝, 500蚊都唔洗! 買一支有4支mini 送..等如送左支貨size!

Mummdaddy
|
我都入手左套防曬! 順手買埋套緊緻精華set...買左$882呢套
https://www.facebook.com/sofina. ... ?type=3&theater

佢係冬天用真係好work…最正係眼部肌膚都可以用…唔會起油脂粒!!而且又有2盒眼膜送..真係好正!
beautymellee
|
排得耐唔耐呀
果果里
|
我就買左套底霜套裝! 有支控油底霜同埋個mini版既蜜粉都係$240! 好抵!!
我前後買左2套底霜套裝加套防曬!
果果里
|
beautymellee 發表於 18-11-9 20:09
排得耐唔耐呀
我覺得OK, 都唔算太耐

卡卡主意
|
beautymellee 發表於 18-11-9 20:09
排得耐唔耐呀
咁平, 人係多D, 不過都算係要等好耐好耐個種

卡卡主意
|
果果里 發表於 18-11-9 22:26
我就買左套底霜套裝! 有支控油底霜同埋個mini版既蜜粉都係$240! 好抵!!
我前後買左2套底霜套裝加套防曬! ...
最抵都係thankful week呢個時間!

小益
|
唔怪得尋日搭巴士經過SOGO咁多人, 原來咁抵, 一陣去先
小益
|
卡卡主意 發表於 18-11-10 09:42
咁平, 人係多D, 不過都算係要等好耐好耐個種
多人排就証明有幾平, 唔係都唔會年年都吸引到咁多人去

玫瑰花茶
|
小益 發表於 18-11-10 13:39
唔怪得尋日搭巴士經過SOGO咁多人, 原來咁抵, 一陣去先

我岩岩去完tst sogo, 真係勁勁勁多人,大牌子排隊買野同比錢都排勁耐。
pollyly
|
sofina都要打手?
Viviluby    發表於 18-11-10 15:09
Gubgin
|
我要聽日先有時間去, 希望唔會D 平SET 唔會咁快比人掃曬
Gubgin
|
玫瑰花茶 發表於 18-11-10 14:07
我岩岩去完tst sogo, 真係勁勁勁多人,大牌子排隊買野同比錢都排勁耐。
有朋友話早D /LUNCH HR 時間會少人D, 唔知係咪, 我會聽日一早去

玫瑰花茶
|
Gubgin 發表於 18-11-10 19:00
有朋友話早D /LUNCH HR 時間會少人D, 唔知係咪, 我會聽日一早去

平日可能係,星期六日應該都好多人,我今朝10:30去到,大牌子護膚品,排隊連比錢,大約1-1.5小時。
wai001
|

星期五晚去了TST Sogo 行黎,結果買到「痴咗線」!!!買了Pola、Jill Stuart、agnis b!…大出血……財散人安樂!!!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wai001
|
wai001 發表於 18-11-10 21:21
星期五晚去了TST Sogo 行黎,結果買到「痴咗線」!!!買了Pola、Jill Stuart、agnis b!…大出血……財散 ...

今日轉戰去了CWB Sogo,超多人啊!!!……又再買到大出血!

mizmiz0214
|
wai001 發表於 18-11-11 14:53
今日轉戰去了CWB Sogo,超多人啊!!!……又再買到大出血!

請問links of London 幾錢?
wai001
|
mizmiz0214 發表於 18-11-11 16:14
請問links of London 幾錢?

一條sweetie(原價$1500) + 一個價值$560既charm任揀,原本正價共要$2060,現在只需$1600,好抵吓!!!
(以前在專門店睇到,覺得有D貴冇買到!)

wai001
|
wai001 發表於 18-11-11 14:53

兩日共洗咗我$15XXX……哈哈哈!!!

wai001
|
wai001 發表於 18-11-11 16:27
兩日共洗咗我$15XXX……哈哈哈!!!

揾得黎洗得去…唯有提醒自己,努力返工,揾返D 返來!!!