定律? 女人到左某個歲數,塊面一定鬆?

ylho9406
|
有咩方法補救到?
ktang0
|
ylho9406 發表於 18-11-9 16:54
有咩方法補救到?

醫學美容幫到你
temilyt
|
其實無論男女, 老化係生命過程之一
無論皮膚肌肉骨骼點都會老化,
只係老化速度快定慢
皮膚流失膠原, 肌肉支撐力減弱,
骨骼退化都係必經過程之一

做醫美都係想令外貌望落比實際年齡年輕
sushiroll    發表於 18-11-12 21:31
good_pig    發表於 18-11-11 01:24
ylho9406
|
回覆 ktang0 的帖子

JM你有做開邊D?
ylho9406
|
回覆 temilyt 的帖子

但係一開始左就無得番轉頭...要洗好多錢
Watashiwamomo
|
回覆 ylho9406 的帖子

我都係3x法令紋好深,眼尾嘴角都有細紋。睇落好老
temilyt
|
ylho9406 發表於 18-11-12 17:56
回覆 temilyt 的帖子

但係一開始左就無得番轉頭...要洗好多錢

但係早啲 keep 效果一定好過遲 keep
catcatlam6
|
回覆 ylho9406 的帖子

生老病死係人生過程一部份,無可避免
sushiroll    發表於 18-11-12 21:31
CandyJN
|
ylho9406 發表於 18-11-9 16:54
有咩方法補救到?

我自己就用緊Luminesce 系列產品
佢特點係用成人幹細胞技術可收復因年齡失去生長因子而老化皮膚。

lalalumlum
|
CandyJN 發表於 18-11-12 23:18
我自己就用緊Luminesce 系列產品
佢特點係用成人幹細胞技術可收復因年齡失去生長因子而老化皮膚。

呢隻產品網上有人話揸到爛面喎,不過唔知真定假!參考下!

https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=19878720

sugarkiller
|
做HIFU 啦
CandyJN
|
lalalumlum 發表於 18-11-13 10:25
呢隻產品網上有人話揸到爛面喎,不過唔知真定假!參考下!

https://m.discuss.com.hk/index.php?action=t ...

首先我自己都用緊全套護膚產品,而網上當事人用到爛面唔係產品問題,係當事人停用帶有激素的產品,換成純天然的。 就會出現臉紅,發熱,刺癢等症狀,這叫斷激素過敏症,佢哋以為是新買的產品不好,又換回原帶有激素的產品,症狀會立刻減輕、因此、佢哋一直在「激素」的路上越走越遠;經常用激素產品皮膚會形成依賴,刺激真皮層,變得脆弱...
我介紹比朋友用如佢有上述問題我㑹問佢係咪用過韓國護膚產品,因報導過韓國護膚產品帶有金屬成份,我會叫佢堅持繼續因幹細胞正幫佢皮膚排毒!

https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20180322/20339470

ylho9406
|
sugarkiller 發表於 18-11-13 10:57
做HIFU 啦

但係HIFU聽人講會痛... 好似無針埋線諗得過~
chann902
|
HIFU聽講幾痛下
ylho9406
|
chann902 發表於 18-11-14 15:21
HIFU聽講幾痛下
HIFU能量高其實都幾傷皮膚~
siucl
|