夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Babypru168 發表於 18-11-12 14:46
一定有古怪
我老公就係咁
我一秒見到有個女人send message 俾佢

咁你點反應?有冇即時爆佢要佢俾電話你睇?

我驚我忍唔住爆佢,但又冇証據,佢實唔認有野

禁止訪問

別墅

iloveubobo 發表於 18-11-13 06:37
咁你點反應?有冇即時爆佢要佢俾電話你睇?

我即刻問佢邊個黎,俾個電話我睇埋個女人寫啲乜野
再問佢點識,同個女人做過啲乜嘢,氹佢講多啲資料
原來佢約女仔出去食飯無同我講,仲約過幾次

呢單係第二單,喺呢件事之前,已經有單勁嘅,所以我情緒好穩定,但c6就好似好驚俾我知更多佢做嘅衰野,好似世界末日咁,當時佢反而好驚無左我

上一單係c6個小三直接揾我同我講佢地有野,我嗰時問返c6,佢話本想隱瞞我一世,唔想俾我知驚傷害我,可能佢同小三單方面斷左來往,小三覺得不受尊重而反轉豬肚。

大宅

Alicetang1993 發表於 18-11-13 17:27
男人從來都唔善於隱藏.
不如你諗下之後點做更好. 扮唔知?定直接問佢?搵到證據先攤開同佢傾? ...

琴晚見c6又鬼鬼祟祟咁,我終於忍唔住問左佢。
原來佢驚我鬧佢打機所以一見我行近就電話向下。。
笑笑口打字原來係同其他人換道具。。
佢有俾部電話我睇

突然覺得佢打機都唔係壞事,至少好過溝女....

大宅

Babypru168 發表於 18-11-14 06:59

我即刻問佢邊個黎,俾個電話我睇埋個女人寫啲乜野

今次你仲有冇原諒佢?
睇黎佢好似又開始心思思

別墅

iloveubobo 發表於 18-11-14 15:12
今次你仲有冇原諒佢?
睇黎佢好似又開始心思思

電話呢個係小三件事之前嘅
所以佢當時都好驚我再一次受打擊,始終佢講大話

我同佢講,唔好再黎多次,我真係頂唔順
佢就話無了,只有呢兩件事

希望如此

大宅

Babypru168 發表於 18-11-14 15:16
電話呢個係小三件事之前嘅
所以佢當時都好驚我再一次受打擊,始終佢講大話

祝福你地

一方面努力維繫夫妻關係,一方面留錢keep好自己外表
咁touchwood有日唔可以一齊生活都有後路

唔好意思唔知點解打出黎d字咁細隻,睇得好辛苦

男爵府

呢d我地以為既直覺,
其實係身邊人行為有輕微改動,
因為太熟識身邊人, 所以有所感覺,
但對方動作細微, 所以一時又講唔出咩分別,
但事出有因, 令得你有感覺,
就即係佢有d動作出現左,
所以d直覺咁準.

大宅

小鈴鐺 發表於 18-11-14 15:53
呢d我地以為既直覺,
其實係身邊人行為有輕微改動,
因為太熟識身邊人, 所以有所感覺,

你講得好啱,因為多數女人比較細心同觀察力強

所以女人直覺都唔係冇根據

男爵府

陪月勳章

年幾前我發現我老公收埋另一部電話, 我瞓左佢就拎出黎用, 用左一陣又攝落梳化(喇), 有晚我突然出廳, 佢拿拿聲收埋部電話, 我問佢做乜, 佢話冇野, 我問佢做乜有第二部電話, 佢話冇特別, 我叫佢拎出黎俾我睇, 佢唔肯..................
做錯事又唔肯認, 俾我發現佢有第二部電話都仲話冇野又唔俾得我睇....

大宅

mimiNbaby 發表於 18-11-15 15:53
年幾前我發現我老公收埋另一部電話, 我瞓左佢就拎出黎用, 用左一陣又攝落梳化(喇), 有晚我突然出廳, 佢拿 ...

男人一定唔認啦,仲會話你亂諗又剩

最後有冇咩發現?

複式洋房

iloveubobo 發表於 18-11-9 17:00
c6最近玩電話古古怪怪,一見我行近即off screen再放低電話 (電話面向下)。
佢以前成日voice message,我會 ...

有前科小心啲好

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

iloveubobo 發表於 18-11-14 15:10
琴晚見c6又鬼鬼祟祟咁,我終於忍唔住問左佢。
原來佢驚我鬧佢打機所以一見我行近就電話向下。。
笑笑口 ...

……

別墅

crystal媽咪 發表於 18-11-16 09:32
Great !!!
一定啦,打機絕對好過有小三或者走咗去溝女

其實佢地打機都可以識倒女仔,係game入面

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

小寶BBPIG 發表於 18-11-16 09:48

…………

別墅

crystal媽咪 發表於 18-11-16 09:51
我明。正如上討論區都可以識人一樣, 不過如果懷疑嘅時候即刻問,佢又肯畀電話你睇。疑點少啲。我朋友老公 ...

我老公就係喺隻game度識咗個女仔,仲上埋果個女仔屋企發生關係。。

寶石宮

小寶BBPIG 發表於 18-11-16 12:53
我老公就係喺隻game度識咗個女仔,仲上埋果個女仔屋企發生關係。。

oh, sorry to hear that.

別墅

iloveubobo 發表於 18-11-9 17:00
c6最近玩電話古古怪怪,一見我行近即off screen再放低電話 (電話面向下)。
佢以前成日voice message,我會 ...

點解你咁聰明 。我有個朋友個老公出面有第二個成十年。個老婆都唔知。仲以為自己好幸人福。我覺得個老婆好可憐

大宅

小寶BBPIG 發表於 18-11-16 09:48

我知呀,不過佢俾我睇左d message又冇咩喎

暫時信住佢先

大宅

crystal媽咪 發表於 18-11-16 13:15
oh, sorry to hear that. 不過啲人要出軌會有好多理由同方法 公海今日有個post講啲 ...

真係好恐怖,唯有自己多留意

首頁

尾頁

跳至