自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

呢d人實有報應, 爭在時辰未到啫

子爵府

kellylilili 發表於 18-11-9 20:14
太多回應, 打字太慢,
唔好介意無續一回覆...
唔方便用語音轉文字呀, 怕小朋友聽到...

一入 FB 已可以睇到條肥光頭 PK 係 2014 年已害緊人,

你 2018年受騙?

寶石宮

回覆樓主:

你要加油,衰人惡有惡報

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

oiyau2005 發表於 18-11-9 23:39
雖然樓主話唔係睇樣,揀老實様,但都唔好咁離譜,對住都唔開胃啦,點過到自己果關。真係情願一世冇男人好 ...

雖然咁講有 d mean ,
但真係情願一個人好過

大宅

回覆樓主:

樓主加油。。。
唔好再亂add人啦,單親更要愛自己,加油
另外十幾萬要做兩份工,有無諗過或者同銀行了做低息貸欻,一次過還街數再分期還銀行?

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

以後要帶眼識人現在太多騙子
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

要學識保護自己,仲有小朋友需要你照顧,加油

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

凡有涉及錢銀的事,都要醒目D,各種各樣理由借錢唔荒好人啦

子爵府

我想講騙子來來去去都是二大招數:

1)由騙感情入手 扮關心 細心 - 呢個係全世界女人死穴,幾樣衰都大把女人like

2) 靠嚇- 話你犯左法 公安拉 你個仔受左傷 等等⋯ 人一驚心就亂

仲有 有心佈局的人 不會一開始問你借十萬8萬 驚你立刻拒絕 會由小小地三幾百 慢慢開始 有些人踩了隻腳中計了 借了三數百 想佢還就要應佢要求 結果愈借愈多 一齊都是心理戰

不過 騙子都係百變 萬變不離其宗 心水清者就不中計 遇著當局者迷又或者 中正你心裡的要害 就出事

伯爵府

FB見到有人被騙百多萬,真慘!這個真是大騙徒,由2014年開始,不知騙盡多少人,真衰得緊要!希望人在做,天在看,遲早有報應!

大宅

kellylilili 發表於 18-11-9 18:21
因為怕被熟人發現, 所以開新ac, 真人真事, 唔敢同朋友講, 唯有上黎呻下...

40幾歲人, 離婚幾年, 一個人帶 ...

咁賤格?開相開名啦

男爵府

多謝樓主勇敢站出來 ; 講出來自己舒服D, 而且唱衰佢多D人知,等妳心涼D。
一於幫推。。。唱衰佢

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主, 真係替你難過
財已騙, 唔好介意問一句, 你有無失身俾佢?
如果有, 請盡快去驗身, 佢做得騙子唔會淨係騙你一個, 我怕佢惹埋D污糟野(唔講咁白喇)俾你
以後認真要帶眼識人, 無男人唔使死架, 唔好咁易被人氹
一講錢, 自己執生啦

大宅

Poyau 發表於 18-11-9 21:03
呢棵䓤10年前已有人起底

我都隱約記得

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

男爵府

2018復活節勳章

加油 之後要帶眼識人