我而家先知:原來吳千語咁細!

櫺囹桼
|

唔好誤會...我指嘅係年齡...又話同林峯拍左拖五年...而家先得25歲咁後生...唔使驚,冇左個橙仲可以去搵過個佐賀唐津溫室蜜柑!

nainaitze
|
乜原來佢咁細個咋,以為佢接近30歲
美之選468
|
櫺囹桼 發表於 18-11-9 18:26
唔好誤會...我指嘅係年齡...又話同林峯拍左拖五年...而家先得25歲咁後生...唔使驚,冇左個橙仲可以去搵過 ...

印象中她18歲與林拍拖呀?
c.vieri
|
當年吳啊媽嫌林大佢女好多年嘛
boboblublu
|
唔好誤會...我指嘅係年齡...又話同林峯拍左拖五年...而家先得25歲咁後生...唔使驚,冇左個橙仲可以去搵過 ...

my005
|
十幾歲出道,係好細呀。
stepo
|

ayi1
|
第一張相係佢?唔似囉
大富翁
|
死啦,我成日聽呢個名,但我到依加都未認得佢
hs3290
|
ayi1 發表於 18-11-9 19:17
第一張相係佢?唔似囉

第一張係依家個女朋友
Poyau
|
第一張相係佢?唔似囉

第一張係張馨月
Poyau
|
橙桔兩失 真係要去尋柑
banki00
|
Poyau 發表於 18-11-9 19:36
第一張係張馨月

咁林同張拍拖?
櫺囹桼    發表於 18-11-9 19:56
ayi1
|
hs3290 發表於 18-11-9 19:21
第一張係依家個女朋友

哦!明白,唔該晒。咁新女朋友就算係個心口,都贏晒啦!
FiFiMa    發表於 18-11-9 20:54
櫺囹桼
|
第一張相係佢?唔似囉

左圖係林峯新女友張馨月呀...
D同A差別好大架!
green_flower
|
記憶中林瘋係鍾意大鬆既喔!千語點滿足到佢阿?新歡適合d。
ayi1
|
櫺囹桼 發表於 18-11-9 19:56
左圖係林峯新女友張馨月呀...
D同A差別好大架!

我係女人都覺得先唔計人品性格,淨係睇樣皮膚同身材,都識點揀啦!都關乎將來仔女遺傳基因架?!
魚兒小寶貝
|
左手面張相好冇個性,依家d 女仔個個攪到自己咁既樣,全部一樣嘅!
tester5
|
佢18歲就同林峯拍拖,你話林峯點唔迷暈?18歲卜卜脆,林峯就佬一個
Sumyeema1
|

你睇到橙?